Platsbyggd Walk In Closet i Stockholm

En walk in closet är något som många drömmer om. Om du letar efter en ansvarstagande och driven byggentreprenör med den finsnickarkompetens som krävs för att ge dig ett resultat av hög kvalitet har du hittat rätt. Vi är en Stockholmsbaserad byggfirma som gjort det till vår specialitet och passion att hjälpa människor få mer unika hem, att utnyttja sina utrymmen bättre och också att trivas bättre. Kontakta oss redan idag för att få en prisuppgift för din egen walk in closet.

Platsbyggd Walk In Closet

En walk in closet som anpassas för precis de syften som passar dig bäst.

Skräddarsydd Walk In Closet

Vi skräddarsyr den bästa lösningen utifrån varje kunds unika förutsättningar.

Finsnickrad Walk In Closet

Vår specialitet är finsnickrade walk in closets som anpassas efter era idéer & behov.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Bygga en Walk In Closet i Stockholm? Vi utför skräddarsydda & platsbyggda walk in closets!

  Spara utrymme med en walk in closet

  En walk in closet är ett smart sätt att förvara kläder, skor och andra tillhörigheter. Förutsatt att du har de rumsliga förutsättningarna kan det vara ett sätt att spara plats i och med att du blir av med garderober som står och tar upp rumsyta.

  Utbildade och certifierade hantverkare garanterar ett bra resultat

  Alla våra hantverkare är certifierade och utbildade inom sina yrkesområden. Utöver det har de alla många års erfarenhet av den här typen av uppdrag. Allt som allt gör det att vi kan lova att du kommer bli nöjd med resultatet av våra ansträngningar. Vi tillämpar nöjd-kundgaranti vilket innebär att vi inte ser ett jobb som avslutat förrän du har godkänt det.

  Vi bygger enligt dina önskemål

  Vi tar oss an alla uppdrag utifrån de grundläggande idén att leverera den bästa lösningen utifrån varje kunds unika förutsättningar. Med en walk in closet som detaljanpassats för precis de syften som passar dig bäst får du en förvaringslösning som sparar plats i hela bostaden. Våra finsnickare har fram tills idag byggt walk in closets åt mängder av nöjda kunder. Vi hjälper dig med förvaring för: 

  • Skor
  • Kläder och klädhängare
  • Småfack för strumpor och underkläder
  • Hattar
  • Väskor och mycket annat

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-557 69 807
   Mail: offert@platsbyggaren.se

   Bygg billigare med rotavdraget

   Vi strävar efter att erbjuda så låga priser som möjligt och garanterar att vi kommer att ge dig ett prisförslag som är svårslaget. Trots det kan det förstås kännas i plånboken att bygga en walk in closet. Som tur är kan du vara berättigad att använda dig av ROT-avdraget när du beställer tjänster av oss. En förutsättning för detta är att du vill att vi ska bygga en walk in closet i din privatägda bostad. Vår rekommendation är att du kontaktar Skatteverket tidigt i planeringsprocessen för att förvissa dig om att du kan utnyttja avdraget. Därefter hjälper vi dig med pappersarbetet kring avdraget så att det blir korrekt.

   Kontakta oss för en kostnadsfri offert

   Vad kostar en walk in closet? Det finns inget rakt svar på den frågan. Varje uppdrag är unikt och vi ser därför fram emot att få höra från dig. Efter samtalet tar vi fram en offert till dig, helt utan kostnad eller krav på motprestation. Självklart står vi också redo att svara om allt från byggteknik till materialval. Särskilt vid mer omfattande bygguppdrag tar vi oss gärna ut på plats för att bilda oss en uppfattning om vad jobbet kräver, inte heller det innebär någon extra kostnad för din del. Välkommen!

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi valde Platsbyggaren när vi skulle renovera vårt kök till lägenheten i Sollentuna. Väldigt professionella snickare med bra kommunikation och fint slutresultat. Vi blev framförallt nöjda med de platsbyggda köksluckorna & köksön som våra vänner alltid är avundsjuka på! Vi rekommenderar för framtida byggprojekt!

   Matteos, Sollentuna

   Platsbyggaren anlitades för att bygga en skräddarsydd walk in closet till sovrummet. Processen var mycket professionellt skött från start till mål och vi är mer än nöjda med resultatet. Kan verkligen rekommendera denna firma! Vi uppskattade även att dom lämnade en kostnadsfri offert.

   Henke, Järfälla

   Platsbyggaren anlitades för ett större finsnickeri-projekt till vår lägenhet. Vi behövde platsbyggda klädkammare, bokhyllor, köksluckor och mycket mera. Noggranna killar, mycket yrkeskunniga och som gärna kommer med ideér och förslag när vi blev osäkra. Vi rekommenderar detta företag!

   Valdemar, Lidingö

   Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de vanligast förekommande frågorna om platsbyggd inredning i Stockholm

   Hur mycket kostar platsbyggd möblering?

   Det enklaste är att svara "det beror på". Det är dina önskemål som sätter gränserna. Generellt sett beror priset på faktorer som hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Om du är osäker på någonting kring detta hjälper vi gärna till. Vi använder material från etablerade och välkända leverantörer som har en historia av att leverera hög kvalitet. Till dem hör lyxiga material som kostar en slant, men också mer budgetvänliga alternativ som är praktiska och slitstarka.

   Vad innebär totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att byggföretaget ni anställer ansvarar för hela projektet. Bland annat tar firman hand om alla hantverkare på plats så att beställaren slipper oroa sig över det. Vi är en totalentreprenör som samarbetar med flera yrkesgrupper så som snickare, elektriker och målare. Vill ni veta mer så rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

   Vad är en finsnickare?

   En finsnickare är en hantverkare som fokuserar mer på design och estetik än den ”vanliga” snickaren. Framförallt innebär finsnickeri en inriktning mot inredning och möbler. De är även duktiga på att platsbygga rum så som kök, vardagsrum och sovrum utefter beställarens önskemål. Vi är stolta över att vara kallade ett finsnickeri. Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag!

   Är era tjänster ROT-berättigade?

   Många av våra tjänster ger dig rätt att använda dig av ROT-avdraget, men du måste också uppfylla några villkor. För att få rätt till ROT-avdraget krävs att tjänsten du vill att vi ska utföra ska genomföras i en bostad som du själv äger och bor i. Om så är fallet kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 50 000 kronor, eller som mest 30% av totalkostnaden. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att förvissa dig om att du kan använda avdraget. Om så är fallet hjälper vi givetvis till med pappersarbetet.

   Våra senaste Projekt Hos oss får du ett erfaret team som hjälper dig med finsnickeri i Stockholm

   Trätrappa Entre Villa. Nacka

   Ombyggnation av trätrappa i entre till villaägare i Nacka, södra Stockholm.

   Platsbyggd Köksö. Hägernäs

   Platsbyggd köksö till lägenhetsägare i Hägernäs, norra Stockholm.

   Klädkammare Sovrum. Bromma

   Renoverad "walk in closet" med finsnickrade garderobsluckor i Bromma, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-557 69 807
    Mail: offert@platsbyggaren.se

    Offert? Klicka här