Platsbyggd Garderob i Stockholm

Är du på jakt efter en ansvarstagande byggentreprenör med känsla för detaljer och finess som kan bygga platsbyggda garderober åt dig? Då har du hittat helt rätt. Vi har under många år levererat specialbyggd inredning till mängder av kunder i hela Stockholmsregionen. Välkommen att kontakta oss för att bli en av våra nöjda kunder du också – en offert från oss är alltid kostnadsfri.

Finsnickrade Garderober

Du får garderoberna konstruerade på så sätt att de fungerar utmärkt för just den typ av förvaring som de är avsedda för.

Garderob med Belysning

Vi kan installera automatiskt belysning & andra åtgärder som gör garderoben mer funktionell.

Garderob som Inredning

Vår specialitet är garderober som byggs in som matchande inredning i hemmet! Kontakta oss för mera information!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Vill ni ha en Platsbyggd & Unik Garderob i Stockholm? Kontakta oss redan idag så diskuterar vi vilka dina behov är och tar fram en offert som du får av oss gratis

  Garderober enligt dina önskemål

  Att bygga garderober som är perfekt anpassade till de rumsliga förutsättningarna blir både snyggt och praktiskt. Du får garderoberna konstruerade på så sätt att de fungerar utmärkt för just den typ av förvaring som de är avsedda för. Vi kan utöver det installera belysning och göra andra typer av åtgärder som gör garderoberna än mer funktionella. Med platsbyggda garderober får du:

  • Unikt inslag i din inredning
  • Ett utmärkt sätt att ta vara på utrymme – passar där en vanlig garderob kanske inte skulle fungerat
  • Inredningsinslag som kan anpassas och därmed smälta in bättre i den övriga inredningen

  Utbildade och certifierade finsnickare

  Av oss får du måttbeställda, skräddarsydda garderober som byggs av finsnickare med mångåriga erfarenheter och utbildning. Under våra år i branschen har vi hjälpt hundratals kunder med ytoptimering och skapat inomhusmiljöer som är vackrare och utnyttjas mer effektivt. Oavsett om du vill ha garderober som är minimalistiska och stilrena, eller mer dekorativa klarar vi av jobbet.

  En trygg hantverkare för alla kunder 

  Vi bygger platsanpassad inredning åt alla typer av kunder: privat- och företagskunder, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och annat. Det enda som krävs för att du ska kunna bli en av våra kunder är att du har en inomhusyta som du på något sätt vill förbättra eller använda på ett mer effektivt sätt.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-557 69 807
   Mail: offert@platsbyggaren.se

   Få en platsbyggd garderob billigare med ROT-avdraget 

   Om du beställer bygge av garderober i ditt hem kan du ha rätt att använda dig av ROT-avdraget. Detta är under förutsättningen att bygget sker i en bostad du äger och bor i. På så sätt kan du få våra redan prisvärda tjänster ännu billigare. Med ROT-avdraget kan du sänka kostnaden med upp till en tredjedel, eller som mest upp till 50 000 kronor. Vi brukar ge rådet till våra potentiella kunder att de kontaktar Skatteverket tidigt i planeringen för att kolla att de verkligen kan utnyttja avdraget. Om du har rätt till det så hjälper vi dig med pappersarbetet och det formella kring avdraget.

   Kontakta oss för en kostnadsfri offert

   Varför vänta med att skapa ett mer personligt hem? Det finns ingen anledning alls. Vad kostar platsbyggda garderober? Det beror på vilka dina önskemål är, vi garanterar dock att vi kommer ge dig ett svårslaget pris. Kontakta oss redan idag så diskuterar vi vilka dina behov är och tar fram en offert som du får av oss gratis. När du tar emot en offert av oss förbinder du dig inte till någonting. Du tar ställning till kostnadsförslaget i lugn och ro och återkommer om du väljer att ge oss uppdraget. Därefter startar vi arbetet så snart det passar bäst.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi valde Platsbyggaren när vi skulle renovera vårt kök till lägenheten i Sollentuna. Väldigt professionella snickare med bra kommunikation och fint slutresultat. Vi blev framförallt nöjda med de platsbyggda köksluckorna & köksön som våra vänner alltid är avundsjuka på! Vi rekommenderar för framtida byggprojekt!

   Matteos, Sollentuna

   Platsbyggaren anlitades för att bygga en skräddarsydd walk in closet till sovrummet. Processen var mycket professionellt skött från start till mål och vi är mer än nöjda med resultatet. Kan verkligen rekommendera denna firma! Vi uppskattade även att dom lämnade en kostnadsfri offert.

   Henke, Järfälla

   Platsbyggaren anlitades för ett större finsnickeri-projekt till vår lägenhet. Vi behövde platsbyggda klädkammare, bokhyllor, köksluckor och mycket mera. Noggranna killar, mycket yrkeskunniga och som gärna kommer med ideér och förslag när vi blev osäkra. Vi rekommenderar detta företag!

   Valdemar, Lidingö

   Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de vanligast förekommande frågorna om platsbyggd inredning i Stockholm

   Hur mycket kostar platsbyggd möblering?

   Det enklaste är att svara "det beror på". Det är dina önskemål som sätter gränserna. Generellt sett beror priset på faktorer som hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Om du är osäker på någonting kring detta hjälper vi gärna till. Vi använder material från etablerade och välkända leverantörer som har en historia av att leverera hög kvalitet. Till dem hör lyxiga material som kostar en slant, men också mer budgetvänliga alternativ som är praktiska och slitstarka.

   Vad innebär totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att byggföretaget ni anställer ansvarar för hela projektet. Bland annat tar firman hand om alla hantverkare på plats så att beställaren slipper oroa sig över det. Vi är en totalentreprenör som samarbetar med flera yrkesgrupper så som snickare, elektriker och målare. Vill ni veta mer så rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

   Vad är en finsnickare?

   En finsnickare är en hantverkare som fokuserar mer på design och estetik än den ”vanliga” snickaren. Framförallt innebär finsnickeri en inriktning mot inredning och möbler. De är även duktiga på att platsbygga rum så som kök, vardagsrum och sovrum utefter beställarens önskemål. Vi är stolta över att vara kallade ett finsnickeri. Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag!

   Är era tjänster ROT-berättigade?

   Många av våra tjänster ger dig rätt att använda dig av ROT-avdraget, men du måste också uppfylla några villkor. För att få rätt till ROT-avdraget krävs att tjänsten du vill att vi ska utföra ska genomföras i en bostad som du själv äger och bor i. Om så är fallet kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 50 000 kronor, eller som mest 30% av totalkostnaden. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att förvissa dig om att du kan använda avdraget. Om så är fallet hjälper vi givetvis till med pappersarbetet.

   Våra senaste Projekt Hos oss får du ett erfaret team som hjälper dig med finsnickeri i Stockholm

   Trätrappa Entre Villa. Nacka

   Ombyggnation av trätrappa i entre till villaägare i Nacka, södra Stockholm.

   Platsbyggd Köksö. Hägernäs

   Platsbyggd köksö till lägenhetsägare i Hägernäs, norra Stockholm.

   Klädkammare Sovrum. Bromma

   Renoverad "walk in closet" med finsnickrade garderobsluckor i Bromma, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-557 69 807
    Mail: offert@platsbyggaren.se

    Offert? Klicka här