Kontakta Platsbyggaren i Stockholm

Platsbyggaren är en byggfirma som specialiserat sig inom finsnickeri, möbelsnickeri och inredningssnickeri till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare samt företag. Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att bygga en walk in closet, garderob, klädkammare, bokhyllor eller ett helt kök! Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Platsbyggda Walk In Closet

En walk in closet är ett smart sätt att förvara kläder, skor och andra tillhörigheter. Kontakta oss idag!

Platsbyggda Garderober

Du får garderoberna konstruerade på så sätt att de fungerar utmärkt för just den typ av förvaring som de är avsedda för.

Platsbyggda Kök

Om du vill ha hjälp med att bygga ett personligt och helt rumsanpassat kök har du hittat helt rätt!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Söker ni hjälp med finsnickeri & renovering?

  Varför vänta längre än nödvändigt med att skapa ett unikt hem som speglar dig och din familjs stil? Kontakta oss redan idag så pratar vi om era önskemål. Efter avslutat samtal sätter vi oss raskt ned och räknar på en detaljerad offert som du får av oss helt utan kostnad. Att få en offert från oss innebär inte att du förbinder dig till någonting. Du tar ställning till offerten i lugn och ro och om du bestämmer dig för att gå vidare med oss så startar vi arbetet så snart det passar bäst.

  Professionella finsnickare som ror uppdraget i land Ett tryggt alternativ som levererar kvalitativa resultat varje gång

   Professionella finsnickare i Stockholm

  I vårt byggföretag jobbar hantverkare med mångåriga yrkeserfarenheter och många olika specialistkompetenser. I och med detta har vi kapaciteten att uppfylla dina önskemål kring en bokhylla, vad de än må vara. Vet du ungefär vad du vill ha men är ändå osäker på någonting? Vi har stor rutin av att uppfylla våra kunders önskemål och står redo att svara på frågor om allt från materialval till byggtekniska frågeställningar. Vi hjälper dig helt enkelt att ro projektet i land från start till mål.

  Kontakta oss för en kostnadsfri offert

  Kontakta oss gärna för ett gratis prisförslag på 08-557 69 807 eller mejla offert@platsbyggaren.se så kan vi se över hur vi kan hjälpa er!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-557 69 807
   Mail: offert@platsbyggaren.se

   Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de vanligast förekommande frågorna om platsbyggd inredning i Stockholm

   Hur mycket kostar platsbyggd möblering?

   Det enklaste är att svara "det beror på". Det är dina önskemål som sätter gränserna. Generellt sett beror priset på faktorer som hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Om du är osäker på någonting kring detta hjälper vi gärna till. Vi använder material från etablerade och välkända leverantörer som har en historia av att leverera hög kvalitet. Till dem hör lyxiga material som kostar en slant, men också mer budgetvänliga alternativ som är praktiska och slitstarka.

   Vad innebär totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att byggföretaget ni anställer ansvarar för hela projektet. Bland annat tar firman hand om alla hantverkare på plats så att beställaren slipper oroa sig över det. Vi är en totalentreprenör som samarbetar med flera yrkesgrupper så som snickare, elektriker och målare. Vill ni veta mer så rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

   Vad är en finsnickare?

   En finsnickare är en hantverkare som fokuserar mer på design och estetik än den ”vanliga” snickaren. Framförallt innebär finsnickeri en inriktning mot inredning och möbler. De är även duktiga på att platsbygga rum så som kök, vardagsrum och sovrum utefter beställarens önskemål. Vi är stolta över att vara kallade ett finsnickeri. Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag!

   Är era tjänster ROT-berättigade?

   Många av våra tjänster ger dig rätt att använda dig av ROT-avdraget, men du måste också uppfylla några villkor. För att få rätt till ROT-avdraget krävs att tjänsten du vill att vi ska utföra ska genomföras i en bostad som du själv äger och bor i. Om så är fallet kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 50 000 kronor, eller som mest 30% av totalkostnaden. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att förvissa dig om att du kan använda avdraget. Om så är fallet hjälper vi givetvis till med pappersarbetet.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi valde Platsbyggaren när vi skulle renovera vårt kök till lägenheten i Sollentuna. Väldigt professionella snickare med bra kommunikation och fint slutresultat. Vi blev framförallt nöjda med de platsbyggda köksluckorna & köksön som våra vänner alltid är avundsjuka på! Vi rekommenderar för framtida byggprojekt!

   Matteos, Sollentuna

   Platsbyggaren anlitades för att bygga en skräddarsydd walk in closet till sovrummet. Processen var mycket professionellt skött från start till mål och vi är mer än nöjda med resultatet. Kan verkligen rekommendera denna firma! Vi uppskattade även att dom lämnade en kostnadsfri offert.

   Henke, Järfälla

   Platsbyggaren anlitades för ett större finsnickeri-projekt till vår lägenhet. Vi behövde platsbyggda klädkammare, bokhyllor, köksluckor och mycket mera. Noggranna killar, mycket yrkeskunniga och som gärna kommer med ideér och förslag när vi blev osäkra. Vi rekommenderar detta företag!

   Valdemar, Lidingö

   Våra senaste Projekt Hos oss får du ett erfaret team som hjälper dig med finsnickeri i Stockholm

   Trätrappa Entre Villa. Nacka

   Ombyggnation av trätrappa i entre till villaägare i Nacka, södra Stockholm.

   Platsbyggd Köksö. Hägernäs

   Platsbyggd köksö till lägenhetsägare i Hägernäs, norra Stockholm.

   Klädkammare Sovrum. Bromma

   Renoverad "walk in closet" med finsnickrade garderobsluckor i Bromma, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-557 69 807
    Mail: offert@platsbyggaren.se

    Offert? Klicka här