Platsbyggaren

Platsbyggt Kök i Stockholm

Köket är en central plats i vilket hem som helst och i mångt och mycket det rum som sätter tonen för resten av hemmet. Om du vill ha hjälp med att bygga ett personligt och helt rumsanpassat kök har du hittat helt rätt. Våra skickliga hantverkare har alla lång yrkeserfarenhet och vana av att leverera skräddarsydda lösningar. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert för ditt nya kök.

Finsnickeri Kök

Mångsidigt företag som erbjuder helhetslösningar inom finsnickeri , traditionellt snickeri, byggnadsvård & platsbyggnation av kök!

Köksrenovering

Vi kan hjälpa er med att renovera ert kök från start till mål! Vi bygger sekelskifte, almoge, tidtypiskt m.fl.

Detaljsnickeri Kök

Vi kan bl.a. bygga köksöar, köksluckor, bänkar & m.m.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Tislöst

Möbler som aldrig går ur tiden

Lyxigt

Höj den lyxiga känslan hemma

Stämningsfullt

Belysning som skapar stämning

Behöver ni hjälp med ett Platsbyggt Kök i Stockholm?

Att bygga köket på plats är perfekt för dig som har ett hem med en annorlunda planlösning

Ett kök som anpassats för ditt hem

Ett platsbyggt kök är dels ett sätt att sätta din egen unika prägel på ditt hem, det är också ett sätt att utnyttja utrymmet optimalt. Att bygga köket på plats är perfekt för dig som har ett hem med en annorlunda planlösning, eller om det bara är så att du vill ha ett unikt och personligt kök.

Vårt duktiga arbetslag ror uppdraget i land

I vårt arbetslag ingår skickliga finsnickare, målare och andra specialister som behövs för att ta den här typen av uppdrag från start till mål. Under våra många år i branschen har vi skaffat oss den känsla för touch och finess som krävs för att alltid leverera resultat av hög kvalitet. Våra rutinerade projektledare ser dessutom till att rätt personal alltid finns på plats vid rätt tidpunkt. Du får därför ett platsbyggt kök som inte bara håller hög kvalitet utan också byggs så effektivt och snabbt som möjligt.

Kontakta oss redan idag för att få ett gratis kostnadsförslag

Vad kostar ett platsbyggt kök? Av uppenbara skäl kan vi inte ge en uppskattning på rak arm. Prislappen beror helt och hållet på dina önskemål. Vill du ha ett lyxigt kök med påkostade detaljer, eller något mer praktiskt, eller kanske båda delarna? Alldeles oavsett lovar vi att ge dig ett konkurrenskraftigt pris. Ta kontakt med oss så diskuterar vi dina önskemål. Vi sätter oss efter samtalet och räknar fram en offert som du får av oss helt utan kostnad eller krav på motprestation. I många fall tar vi oss gärna ut på plats för att undersöka förutsättningarna för uppdraget, även det utan kostnad. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Vi bygger åt alla

Till våra kundgrupper räknar vi privat- och företagskunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi har 100-tals lyckade kundprojekt i bagaget och har konstruerat kök både i bostäder och kommersiella lokaler. Det enda som sätter gränserna för ditt kök är din egen vision. Tack vare vår egna kompetens och ett brett kontaktnät av hantverkare med specialistkompetenser känner vi oss säkra på att kunna ge dig ditt drömkök.

Sänk kostnaden för ditt platsbyggda kök med ROT-avdraget

Om du vill att vi ska bygga ett kök i en bostad du själv äger och bor i så berättigar våra tjänster dig till ROT-avdraget. Avdraget som är en skattereduktion för hushållsnära tjänster kan du använda för att sänka kostnaden för ditt kök med upp till 50 000 kronor. ROT-avdraget dras på arbetskostnaden av en hushållsnära tjänst. När du får en offert från oss finns alla utgiftsposter redovisade så du kan enkelt se exakt hur mycket du kan spara genom att använda ROT.

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligast förekommande frågorna om platsbyggd inredning.

Det enklaste är att svara “det beror på”. Det är dina önskemål som sätter gränserna. Generellt sett beror priset på faktorer som hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Om du är osäker på någonting kring detta hjälper vi gärna till. Vi använder material från etablerade och välkända leverantörer som har en historia av att leverera hög kvalitet. Till dem hör lyxiga material som kostar en slant, men också mer budgetvänliga alternativ som är praktiska och slitstarka.

Totalentreprenad innebär att byggföretaget ni anställer ansvarar för hela projektet. Bland annat tar firman hand om alla hantverkare på plats så att beställaren slipper oroa sig över det. Vi är en totalentreprenör som samarbetar med flera yrkesgrupper så som snickare, elektriker och målare. Vill ni veta mer så rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

En finsnickare är en hantverkare som fokuserar mer på design och estetik än den ”vanliga” snickaren. Framförallt innebär finsnickeri en inriktning mot inredning och möbler. De är även duktiga på att platsbygga rum så som kök, vardagsrum och sovrum utefter beställarens önskemål. Vi är stolta över att vara kallade ett finsnickeri. Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag!

Många av våra tjänster ger dig rätt att använda dig av ROT-avdraget, men du måste också uppfylla några villkor. För att få rätt till ROT-avdraget krävs att tjänsten du vill att vi ska utföra ska genomföras i en bostad som du själv äger och bor i. Om så är fallet kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 50 000 kronor, eller som mest 30% av totalkostnaden. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att förvissa dig om att du kan använda avdraget. Om så är fallet hjälper vi givetvis till med pappersarbetet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Matteos
Sollentuna
Read More
Vi valde Platsbyggaren när vi skulle renovera vårt kök till lägenheten i Sollentuna. Väldigt professionella snickare med bra kommunikation och fint slutresultat. Vi blev framförallt nöjda med de platsbyggda köksluckorna & köksön som våra vänner alltid är avundsjuka på! Vi rekommenderar för framtida byggprojekt!
Henke
Järfälla
Read More
Platsbyggaren anlitades för att bygga en skräddarsydd walk in closet till sovrummet. Processen var mycket professionellt skött från start till mål och vi är mer än nöjda med resultatet. Kan verkligen rekommendera denna firma! Vi uppskattade även att dom lämnade en kostnadsfri offert.
Valdemar
Lidingö
Read More
Platsbyggaren anlitades för ett större finsnickeri-projekt till vår lägenhet. Vi behövde platsbyggda klädkammare, bokhyllor, köksluckor och mycket mera. Noggranna killar, mycket yrkeskunniga och som gärna kommer med ideér och förslag när vi blev osäkra. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Hos oss får du ett erfaret team som hjälper dig med finsnickeri i Stockholm

tratrappa byggd stockholm

Trätrappa Entre Villa. Nacka

Ombyggnation av trätrappa i entre till villaägare i Nacka, södra Stockholm.

kokso villa

Platsbyggd Köksö. Hägernäs

Platsbyggd köksö till lägenhetsägare i Hägernäs, norra Stockholm.

garderob villa

Klädkammare Sovrum. Bromma

Renoverad “walk in closet” med finsnickrade garderobsluckor i Bromma, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?