Platsbyggd Trappa i Stockholm

Vill du få hjälp med att bygga en platsbyggd trappa som anpassats helt efter dina önskemål? Våra hantverkare har stor vana av att ta fram smarta lösningar som gör våra kunder nöjda. Vi har vår bas i Stockholm och tar oss an uppdrag från privat-, företagskunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i hela Stockholmsregionen. Om du vill ha en unik trappa som stärker din fastighets personlighet är det till oss du ska höra av dig.

Bygga Trätrappa

Vår specialitet är platsbyggda trätrappor som snickras ut efter era & hemmets behov.

Måttbeställda Lofttrappor

Maximera hemmets yta genom att platsbygga en lofttrappa utnyttjar takhöjden!

Platsbyggd Spiraltrappa

Vi kan även hjälpa er med spiraltrappor som är idealisk för begränsade rum.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni hjälp med att Bygga en Trappa i Stockholm? Kontakta oss så får du se, vi lovar att du kommer bli nöjd!

  Platsbyggda Trappor – från skiss till slutförda 

  Vår specialitet är platsbyggd inredning av olika slag, och inom det arbetsområdet erbjuder vi totalentreprenad. Vad betyder det? Det innebär att vi kan ta alla projekt vi tar oss an från skisser till slutförda objekt. Vi ger dig alltid en skräddarsydd lösning som anpassats för att motsvara dina önskemål. När det gäller trappor bygger vi från grunden, eller ordnar montering av en standardtrappa. Möjligheter att anpassa slutresultatet finns oavsett vilket alternativ du väljer. När trappan är färdig kan vi hjälpa dig med att installera spotlights och annan dekorationsbelysning.

  Vi bygger trappor enligt dina specifikationer

  När du anlitar oss får du ett resultat som är precis som du vill ha det. Vi jobbar för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Hur går vi tillväga för att göra det? Genom att leverera resultat som motsvarar dina och våra egna högt ställda kvalitetskrav.

  Vi har specialistkompetens för att bygga trappor 

  All vår personal är självklart certifierad och utbildad för sina respektive specialistområden. Det betyder att när du anlitar oss för en platsbyggd trappa så får du ett resultat som håller och som tagits fram med den känsla för finish och finess som endast professionella hantverkare kan ge dig. Vi bygger raka trappor, spiraltrappor, smala och breda trappor. I och med vår långa erfarenhet av den här typen av jobb finns det egentligen ingenting som vi inte klarar av att leverera i det här avseendet. Kontakta oss så får du se, vi lovar att du kommer bli nöjd.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-557 69 807
   Mail: offert@platsbyggaren.se

   Bygg trappan billigare med ROT-avdraget

   Om du vill att vi ska bygga en trappa åt dig i ditt hem, som du själv äger, då har du rätt att använda dig av ROT-avdraget för våra tjänster. ROT-avdraget är en skattereduktion som går att utnyttja när du får vissa typer av hushållsnära tjänster utförda åt dig. Genom att använda avdraget kan du sänka totalkostnaden för att bygga en trappa med upp till 30%, eller maximalt upp till 50 000 kronor. Kontrollera på förhand med Skatteverket att du kan använda dig av avdraget. Om du kan det hjälper vi dig med pappersarbetet, fråga oss bara om ROT när du kontaktar oss.

   Vad kostar en platsbyggd trappa?

   Det enkla svaret är att “det beror på”. Vi kan dock lova att vi kommer att ge dig ett konkurrenskraftigt pris. Hör av dig till oss redan idag så pratar vi om din idé. Utifrån samtalet tar vi fram ett kostnadsförslag som du får av oss helt gratis och utan krav på motprestation. Om du väljer att ge uppdraget till oss så startar vi bygget vid första bästa tillfälle.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi valde Platsbyggaren när vi skulle renovera vårt kök till lägenheten i Sollentuna. Väldigt professionella snickare med bra kommunikation och fint slutresultat. Vi blev framförallt nöjda med de platsbyggda köksluckorna & köksön som våra vänner alltid är avundsjuka på! Vi rekommenderar för framtida byggprojekt!

   Matteos, Sollentuna

   Platsbyggaren anlitades för att bygga en skräddarsydd walk in closet till sovrummet. Processen var mycket professionellt skött från start till mål och vi är mer än nöjda med resultatet. Kan verkligen rekommendera denna firma! Vi uppskattade även att dom lämnade en kostnadsfri offert.

   Henke, Järfälla

   Platsbyggaren anlitades för ett större finsnickeri-projekt till vår lägenhet. Vi behövde platsbyggda klädkammare, bokhyllor, köksluckor och mycket mera. Noggranna killar, mycket yrkeskunniga och som gärna kommer med ideér och förslag när vi blev osäkra. Vi rekommenderar detta företag!

   Valdemar, Lidingö

   Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de vanligast förekommande frågorna om platsbyggd inredning i Stockholm

   Hur mycket kostar platsbyggd möblering?

   Det enklaste är att svara "det beror på". Det är dina önskemål som sätter gränserna. Generellt sett beror priset på faktorer som hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Om du är osäker på någonting kring detta hjälper vi gärna till. Vi använder material från etablerade och välkända leverantörer som har en historia av att leverera hög kvalitet. Till dem hör lyxiga material som kostar en slant, men också mer budgetvänliga alternativ som är praktiska och slitstarka.

   Vad innebär totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att byggföretaget ni anställer ansvarar för hela projektet. Bland annat tar firman hand om alla hantverkare på plats så att beställaren slipper oroa sig över det. Vi är en totalentreprenör som samarbetar med flera yrkesgrupper så som snickare, elektriker och målare. Vill ni veta mer så rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

   Vad är en finsnickare?

   En finsnickare är en hantverkare som fokuserar mer på design och estetik än den ”vanliga” snickaren. Framförallt innebär finsnickeri en inriktning mot inredning och möbler. De är även duktiga på att platsbygga rum så som kök, vardagsrum och sovrum utefter beställarens önskemål. Vi är stolta över att vara kallade ett finsnickeri. Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag!

   Är era tjänster ROT-berättigade?

   Många av våra tjänster ger dig rätt att använda dig av ROT-avdraget, men du måste också uppfylla några villkor. För att få rätt till ROT-avdraget krävs att tjänsten du vill att vi ska utföra ska genomföras i en bostad som du själv äger och bor i. Om så är fallet kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 50 000 kronor, eller som mest 30% av totalkostnaden. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att förvissa dig om att du kan använda avdraget. Om så är fallet hjälper vi givetvis till med pappersarbetet.

   Våra senaste Projekt Hos oss får du ett erfaret team som hjälper dig med finsnickeri i Stockholm

   Trätrappa Entre Villa. Nacka

   Ombyggnation av trätrappa i entre till villaägare i Nacka, södra Stockholm.

   Platsbyggd Köksö. Hägernäs

   Platsbyggd köksö till lägenhetsägare i Hägernäs, norra Stockholm.

   Klädkammare Sovrum. Bromma

   Renoverad "walk in closet" med finsnickrade garderobsluckor i Bromma, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-557 69 807
    Mail: offert@platsbyggaren.se

    Offert? Klicka här