Platsbyggaren

Platsbyggd Bokhylla i Stockholm

Platsbyggda bokhyllor är en av de mer populära tjänsterna vi erbjuder, så om det är en sådan du är ute efter har du hittat rätt. Vi är ett Stockholmsbaserat företag som är specialister på att platsbygga bokhyllor. En platsbyggd bokhylla är praktisk och blir en unik inredningsdetalj som är helt rumsanpassad. Ett kärleksfullt sätt att förvara din boksamling på. Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag idag!

Finsnickrade Bokhyllor

Bokhyllan blir byggd från start till mål helt med hänsyn till rummet som den ska placeras i.

Måttbeställd Bokhylla

När vi bygger en bokhylla får du ett sätt att förvara dina böcker på som är helt unik och rumsanpassad.

Skräddarsydd Bokhylla

Vår specialitet är skräddarsydda bokhyllor som anpassas efter era idéer & behov!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Tislöst

Möbler som aldrig går ur tiden

Lyxigt

Höj den lyxiga känslan hemma

Stämningsfullt

Belysning som skapar stämning

Funderar ni på en Platsbyggd Bokhylla i Stockholm?

Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag för en bokhylla som blir en unik inredningsdetalj

Utrymmesoptimera med en platsbyggd bokhylla

När vi bygger en bokhylla får du ett sätt att förvara dina böcker på som är helt unik och rumsanpassad. Bokhyllan blir byggd från start till mål helt med hänsyn till rummet som den ska placeras i. Dels är det en praktisk lösning som gör det möjligt att ta tillvara på vinklar och vrår som annars kanske inte skulle kunna utnyttjas. Det sätter också direkt en unik prägel på hemmet eller lokalen den placeras i.

Vi bygger åt alla slags kunder 

Under våra många år i branschen har vi byggd bokhyllor och annan inredning åt privata beställare, företag och många andra. Eftersom vi har stor rutin för den här typen av uppdrag finns det snart sagt ingenting vi inte kan ta oss an. Vill du ha en bokhylla full av vackra snidade detaljer? Inga problem. Vill du ha något minimalistiskt och stilrent? Vi ordnar det också.

Bygg bokhyllan billigare med ROT-avdraget

Våra tjänster berättigar dig till ROT-avdraget om det är så att du vill att vi ska bygga i en bostad som du själv äger och bor i. I och med det kan du sänka kostnaden för en platsbyggd bokhylla med upp till 30% av totalkostnaden, eller max upp till 50 000 kronor. En unik och handbyggd bokhylla behöver därför inte bli så dyr som du kanske tror. Besök Skatteverkets hemsida för fler detaljer kring ROT-avdraget. Om du har rätt till avdraget hjälper vi dig självklart med pappersarbetet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Kontakta oss för en kostnadsfri offert 

Vad kostar en platsbyggd bokhylla? Det beror förstås på en mängd olika faktorer så som materialval, hur stor hyllan är tänkt att bli och mycket annat. Enklast får du reda på kostnaden genom att kontakta oss. Framför dina önskemål till oss så tar vi fram en offert som exakt specificerar vad du kommer få betala. Att ta emot en offert från oss innebär inte att du förbinder dig till någonting. Ta ställning till offerten i lugn och ro, och om du väljer att ge uppdraget till oss så startar vi arbetet vid första bästa tidpunkt.

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligast förekommande frågorna om platsbyggd inredning.

Det enklaste är att svara “det beror på”. Det är dina önskemål som sätter gränserna. Generellt sett beror priset på faktorer som hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Om du är osäker på någonting kring detta hjälper vi gärna till. Vi använder material från etablerade och välkända leverantörer som har en historia av att leverera hög kvalitet. Till dem hör lyxiga material som kostar en slant, men också mer budgetvänliga alternativ som är praktiska och slitstarka.

Totalentreprenad innebär att byggföretaget ni anställer ansvarar för hela projektet. Bland annat tar firman hand om alla hantverkare på plats så att beställaren slipper oroa sig över det. Vi är en totalentreprenör som samarbetar med flera yrkesgrupper så som snickare, elektriker och målare. Vill ni veta mer så rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

En finsnickare är en hantverkare som fokuserar mer på design och estetik än den ”vanliga” snickaren. Framförallt innebär finsnickeri en inriktning mot inredning och möbler. De är även duktiga på att platsbygga rum så som kök, vardagsrum och sovrum utefter beställarens önskemål. Vi är stolta över att vara kallade ett finsnickeri. Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag!

Många av våra tjänster ger dig rätt att använda dig av ROT-avdraget, men du måste också uppfylla några villkor. För att få rätt till ROT-avdraget krävs att tjänsten du vill att vi ska utföra ska genomföras i en bostad som du själv äger och bor i. Om så är fallet kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 50 000 kronor, eller som mest 30% av totalkostnaden. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att förvissa dig om att du kan använda avdraget. Om så är fallet hjälper vi givetvis till med pappersarbetet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Matteos
Sollentuna
Read More
Vi valde Platsbyggaren när vi skulle renovera vårt kök till lägenheten i Sollentuna. Väldigt professionella snickare med bra kommunikation och fint slutresultat. Vi blev framförallt nöjda med de platsbyggda köksluckorna & köksön som våra vänner alltid är avundsjuka på! Vi rekommenderar för framtida byggprojekt!
Henke
Järfälla
Read More
Platsbyggaren anlitades för att bygga en skräddarsydd walk in closet till sovrummet. Processen var mycket professionellt skött från start till mål och vi är mer än nöjda med resultatet. Kan verkligen rekommendera denna firma! Vi uppskattade även att dom lämnade en kostnadsfri offert.
Valdemar
Lidingö
Read More
Platsbyggaren anlitades för ett större finsnickeri-projekt till vår lägenhet. Vi behövde platsbyggda klädkammare, bokhyllor, köksluckor och mycket mera. Noggranna killar, mycket yrkeskunniga och som gärna kommer med ideér och förslag när vi blev osäkra. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Hos oss får du ett erfaret team som hjälper dig med finsnickeri i Stockholm

tratrappa byggd stockholm

Trätrappa Entre Villa. Nacka

Ombyggnation av trätrappa i entre till villaägare i Nacka, södra Stockholm.

kokso villa

Platsbyggd Köksö. Hägernäs

Platsbyggd köksö till lägenhetsägare i Hägernäs, norra Stockholm.

garderob villa

Klädkammare Sovrum. Bromma

Renoverad “walk in closet” med finsnickrade garderobsluckor i Bromma, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?