Platsbyggaren

Platsbyggare & Finsnickare i Roslagen

Med vår lokala byggfirma blir det enkelt för dig att få hjälp med platsbyggd inredning såväl finsnickeri som möbelsnickeri.

Platsbyggnation

Med vår byggentreprenad kan du snabbt och enkelt få en platsbyggd garderob, platsbyggda bokhyllor eller varför inte ett platsbyggt kök

Inredningssnickeri

Behöver ni hjälp med att diskutera er inredning? Kontakta våra platsbyggare i Roslagen.

Möbelsnickeri

Vi är mycket stolta över att kunna kalla oss specialister på platsbyggda möbler.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Tislöst

Möbler som aldrig går ur tiden

Lyxigt

Höj den lyxiga känslan hemma

Stämningsfullt

Belysning som skapar stämning

Platsbyggen & Finsnickeri i Roslagen

Du kan boka in ett gratis platsbesök med en av våra duktiga fackmän.

Platsbyggare & finsnickare i Roslagen

Vi finns lokalt i Roslagen och arbetar i områden som Hallstavik, Öregrund, Grisslehamn, Östhammar, Knutby, Edsbro, Bergshamra, Väddö, Vätö, Yxlan, Rådmansö, Gräddö, Blidö, Rimbo och Skebobruk. Tack vare vår långa erfarenhet av branschen kan vi ta oss an alla kundgrupper och alla fastighetstyper – från villor och radhus till lägenheter, kontor eller flerbostadshus. Ni hittar oss även i Stockholm & Uppland.

Låt våra professionella snickare hjälpa dig

Oavsett om du vill ha hjälp med att bygga en platsbyggd garderob på övervåningen eller ett platsbyggt kök eller designa en personlig och unik bokhylla från grunden kan vi hjälpa dig. Våra möbelsnickare och platsbyggare har ett öga för detaljer och utgår alltid från dina önskemål och idéer. Vårt mål är att du ska få en så bekymmersfri upplevelse som möjligt, med ett snyggt och hållbart resultat du kan vara stolt över.

Kostnadsfri offert och ROT-avdrag

När du väljer vår byggentreprenad kan du vara säker på att du får bra service hela vägen. Vi är inte bara riktigt duktiga på det vi gör, utan vi har också våra papper i ordning. Med vår byggfirma kan du använda ROT-avdraget när du vill genomföra platsbygge eller möbelsnickeri i din privata bostad. Naturligtvis kan du även beställa en gratis offert från våra hantverkare. Vi erbjuder:

  • Snabb och flexibel service
  • Kostnadsfri offert
  • Gratis platsbesök
  • Platsbygge, finsnickeri och möbelsnickeri
  • Heltäckande ansvarsförsäkring
  • Skräddarsydda lösningar

Helhetslösningar för företag och fastighetsägare

Som företagare eller fastighetsägare kan du vända dig till oss om du vill ha hjälp med inredningen i dina lokaler. Vi har mångårig kunskap av branschen och förmågan att göra komplicerade lösningar lätta. Vi kan bland annat hjälpa dig att bygga platsbyggda bokhyllor eller förvaringslösningar för företaget, men vi kan också bygga garderober i hyresfastigheten. Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligast förekommande frågorna om platsbyggd inredning.

Det enklaste är att svara “det beror på”. Det är dina önskemål som sätter gränserna. Generellt sett beror priset på faktorer som hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Om du är osäker på någonting kring detta hjälper vi gärna till. Vi använder material från etablerade och välkända leverantörer som har en historia av att leverera hög kvalitet. Till dem hör lyxiga material som kostar en slant, men också mer budgetvänliga alternativ som är praktiska och slitstarka.

Totalentreprenad innebär att byggföretaget ni anställer ansvarar för hela projektet. Bland annat tar firman hand om alla hantverkare på plats så att beställaren slipper oroa sig över det. Vi är en totalentreprenör som samarbetar med flera yrkesgrupper så som snickare, elektriker och målare. Vill ni veta mer så rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

En finsnickare är en hantverkare som fokuserar mer på design och estetik än den ”vanliga” snickaren. Framförallt innebär finsnickeri en inriktning mot inredning och möbler. De är även duktiga på att platsbygga rum så som kök, vardagsrum och sovrum utefter beställarens önskemål. Vi är stolta över att vara kallade ett finsnickeri. Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag!

Många av våra tjänster ger dig rätt att använda dig av ROT-avdraget, men du måste också uppfylla några villkor. För att få rätt till ROT-avdraget krävs att tjänsten du vill att vi ska utföra ska genomföras i en bostad som du själv äger och bor i. Om så är fallet kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 50 000 kronor, eller som mest 30% av totalkostnaden. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att förvissa dig om att du kan använda avdraget. Om så är fallet hjälper vi givetvis till med pappersarbetet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Matteos
Sollentuna
Read More
Vi valde Platsbyggaren när vi skulle renovera vårt kök till lägenheten i Sollentuna. Väldigt professionella snickare med bra kommunikation och fint slutresultat. Vi blev framförallt nöjda med de platsbyggda köksluckorna & köksön som våra vänner alltid är avundsjuka på! Vi rekommenderar för framtida byggprojekt!
Henke
Järfälla
Read More
Platsbyggaren anlitades för att bygga en skräddarsydd walk in closet till sovrummet. Processen var mycket professionellt skött från start till mål och vi är mer än nöjda med resultatet. Kan verkligen rekommendera denna firma! Vi uppskattade även att dom lämnade en kostnadsfri offert.
Valdemar
Lidingö
Read More
Platsbyggaren anlitades för ett större finsnickeri-projekt till vår lägenhet. Vi behövde platsbyggda klädkammare, bokhyllor, köksluckor och mycket mera. Noggranna killar, mycket yrkeskunniga och som gärna kommer med ideér och förslag när vi blev osäkra. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Hos oss får du ett erfaret team som hjälper dig med finsnickeri i Stockholm

tratrappa byggd stockholm

Trätrappa Entre Villa. Nacka

Ombyggnation av trätrappa i entre till villaägare i Nacka, södra Stockholm.

kokso villa

Platsbyggd Köksö. Hägernäs

Platsbyggd köksö till lägenhetsägare i Hägernäs, norra Stockholm.

garderob villa

Klädkammare Sovrum. Bromma

Renoverad “walk in closet” med finsnickrade garderobsluckor i Bromma, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?