Platsbyggaren

Platsbyggd Förvaring i Stockholm

Vill du utnyttja ytorna i ditt hem bättre? Få mer plats över till dekorativa inslag snarare än förvaring av dina tillhörigheter? Då är vi byggföretaget som kan hjälpa dig. Vi har hjälpt mängder av kunder i Stockholmsregionen med ytoptimering och funktionell förvaring i åratal. Hör av dig till oss så ger vi dig ett kostnadsförslag helt gratis.

Finsnickeri & Platsbyggnation

Mångsidigt företag som erbjuder helhetslösningar inom finsnickeri & platsbyggnation!

Inredningssnickeri

Vi hjälper er med platsbyggd inredning för att skapa ett unikt hem.

Möbelsnickeri

Vår specialitet är finsnickrade möbler som anpassas efter era idéer & behov.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Tislöst

Möbler som aldrig går ur tiden

Lyxigt

Höj den lyxiga känslan hemma

Stämningsfullt

Belysning som skapar stämning

Behöver ni hjälp med er ytoptimering & funktionell förvaring i Stockholm?

Vi utför skräddarsydda & platsbyggda förvaringslösningar

Vi ger dig en skräddarsydd förvaringslösning

Skräddarsydda, platsbyggda förvaringslösningar är det bästa och snyggaste sättet att frigöra mer yta i en bostad eller fastighet. Med skräddarsydda lösningar kan du få förvaring som är integrerad i rummet på ett sätt som knappast är möjligt med fabriksbyggda alternativ. Detta fungerar särskilt väl till exempel om du har snedtak eller bor trångt. I det senare sammanhanget passar det kanske bra med en lösning med skjutdörrar.

Vi bygger enligt dina önskemål

Våra finsnickare har erfarenheten och hantverkskunnandet som krävs för att hjälpa dig med alla typer av förvaring. Från sideboards till hatthyllor, barskåp och snart sagt vilken typ av förvaring som helst. Vi hjälper dig från skiss till slutförd förvaringslösning. Allt går att anpassa. Du väljer färg, träslag och utförande och vi utför jobbet enligt alla branschstandarder och med den känsla för finish som många års erfarenheter ger.

Professionella finsnickare som ror uppdraget i land

Vet du precis vad du vill ha, kanske har du till och med en färdig ritning? Eller har du en idé men är inte helt säker på hur den ska utföras rent praktiskt? Vi hjälper dig hela vägen från start till mål oavsett vart i processen du befinner dig. Vi står redo att besvara frågor om materialval och mycket annat och hjälper dig hitta en lösning som passar just dina förutsättningar.

Alldeles oavsett kommer vårt arbete mynna ut i att du får en inredningsdetalj som ger ditt hem en mer personlig stil samtidigt som du får en praktisk förvaringslösning.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Billigare förvaring med ROT-avdraget 

Vill du att vi ska bygga unik, anpassad förvaring i din bostad? Äger du bostaden själv? Då har du med största sannolikhet rätt att använda ROT-avdraget för att sänka kostnaden för vårt arbete. Den vägen kan du få våra redan prisvärda tjänster till ett ännu bättre pris. Ännu bättre är att vi sköter pappersarbetet åt dig. Det enda du behöver göra är att på förhand kontakta Skatteverket för att säkerställa att du har ROT-avdrag som du kan använda dig av. Därefter gör vi allt jobb.

Hör av dig till oss för att få en kostnadsfri offert

Vad kostar en platsbyggd förvaringslösning från oss? Den frågan är egentligen alltför bred för att ge något enkelt svar på. Vad vi kan säga är dock att vi kommer ge dig ett pris som är svårslaget. Hör av dig till oss redan idag så pratar vi om vad du vill få gjort. Efter det sätter vi oss ner och räknar och sammanfattar allt i en offert som du får av oss gratis. I vissa fall gör vi gärna hembesök för att få en bättre uppfattning om dina önskemål, även det gör vi helt utan kostnad. Välkommen!

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligast förekommande frågorna om platsbyggd inredning.

Det enklaste är att svara “det beror på”. Det är dina önskemål som sätter gränserna. Generellt sett beror priset på faktorer som hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Om du är osäker på någonting kring detta hjälper vi gärna till. Vi använder material från etablerade och välkända leverantörer som har en historia av att leverera hög kvalitet. Till dem hör lyxiga material som kostar en slant, men också mer budgetvänliga alternativ som är praktiska och slitstarka.

Totalentreprenad innebär att byggföretaget ni anställer ansvarar för hela projektet. Bland annat tar firman hand om alla hantverkare på plats så att beställaren slipper oroa sig över det. Vi är en totalentreprenör som samarbetar med flera yrkesgrupper så som snickare, elektriker och målare. Vill ni veta mer så rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

En finsnickare är en hantverkare som fokuserar mer på design och estetik än den ”vanliga” snickaren. Framförallt innebär finsnickeri en inriktning mot inredning och möbler. De är även duktiga på att platsbygga rum så som kök, vardagsrum och sovrum utefter beställarens önskemål. Vi är stolta över att vara kallade ett finsnickeri. Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag!

Många av våra tjänster ger dig rätt att använda dig av ROT-avdraget, men du måste också uppfylla några villkor. För att få rätt till ROT-avdraget krävs att tjänsten du vill att vi ska utföra ska genomföras i en bostad som du själv äger och bor i. Om så är fallet kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 50 000 kronor, eller som mest 30% av totalkostnaden. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att förvissa dig om att du kan använda avdraget. Om så är fallet hjälper vi givetvis till med pappersarbetet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Matteos
Sollentuna
Read More
Vi valde Platsbyggaren när vi skulle renovera vårt kök till lägenheten i Sollentuna. Väldigt professionella snickare med bra kommunikation och fint slutresultat. Vi blev framförallt nöjda med de platsbyggda köksluckorna & köksön som våra vänner alltid är avundsjuka på! Vi rekommenderar för framtida byggprojekt!
Henke
Järfälla
Read More
Platsbyggaren anlitades för att bygga en skräddarsydd walk in closet till sovrummet. Processen var mycket professionellt skött från start till mål och vi är mer än nöjda med resultatet. Kan verkligen rekommendera denna firma! Vi uppskattade även att dom lämnade en kostnadsfri offert.
Valdemar
Lidingö
Read More
Platsbyggaren anlitades för ett större finsnickeri-projekt till vår lägenhet. Vi behövde platsbyggda klädkammare, bokhyllor, köksluckor och mycket mera. Noggranna killar, mycket yrkeskunniga och som gärna kommer med ideér och förslag när vi blev osäkra. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Hos oss får du ett erfaret team som hjälper dig med finsnickeri i Stockholm

tratrappa byggd stockholm

Trätrappa Entre Villa. Nacka

Ombyggnation av trätrappa i entre till villaägare i Nacka, södra Stockholm.

kokso villa

Platsbyggd Köksö. Hägernäs

Platsbyggd köksö till lägenhetsägare i Hägernäs, norra Stockholm.

garderob villa

Klädkammare Sovrum. Bromma

Renoverad “walk in closet” med finsnickrade garderobsluckor i Bromma, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?