Platsbyggaren

Platsbyggare & Finsnickare i Västmanland

Med vår professionella och trevliga byggfirma kan du snabbt och enkelt designa om hela ditt hem i Västmanland med omnejd. Till oss kan du vända dig om du vill ha hjälp av en duktig möbelsnickare, finsnickare eller platsbyggare, t.ex. för platsbyggda kök, platsbyggda garderober eller platsbyggda möbler.

Platsbyggnation

Behöver du hjälp att skräddarsy en bokhylla till vardagsrummet, en köksbänk eller kanske en tv-bänk?

Inredningssnickeri

Oavsett vilka behov du har kan vi hjälpa dig att ro ditt projekt i hamn.

Möbelsnickeri

Vi arbetar med både nybyggnationer såväl som renoveringar hos privatpersoner, företag och fastighetsägare

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Tislöst

Möbler som aldrig går ur tiden

Lyxigt

Höj den lyxiga känslan hemma

Stämningsfullt

Belysning som skapar stämning

Platsbyggen & Finsnickeri i Västmanland

Kontakta oss idag för att få veta mer om våra tjänster eller för att beställa en kostnadsfri offert.

Kontakta våra trevliga hantverkare idag

Vi arbetar lokalt i Västmanland med omnejd, vilket innefattar områden som Västerås, Hallstahammar, Surahammar, Ramnäs, Virsbo, Salbohed, Sala, Västerfärnebo, Norberg, Kärrgruvan, Fagersta, Skinnskatteberg, Sylta, Köping, Arboga och Kungsör.

Stort utbud av tjänster för alla behov

Vårt mål är att kunna erbjuda våra tjänster till så många som möjligt. Därför har vi sett till att ha kunskapen som krävs för platsbygge av olika slag. Som privatperson har du alltid rätt att använda ROT-avdraget och på så vis sänka dina kostnader med 30 %. Vi sköter naturligtvis det administrativa åt dig, så att du kan luta dig tillbaka och se ditt hem ta form. Vi erbjuder:

  • Möbelsnickare
  • Finsnickare
  • Platsbyggare
  • Platsbyggda möbler
  • Platsbyggda bokhyllor
  • Platsbyggda garderober
  • Platsbyggda kök

Boka ett gratis platsbesök med en noggrann hantverkare

Alla fastigheter är inte designade på samma sätt och det är viktigt för oss att ha rätt förutsättningar för att ditt projekt ska bli lyckat. Vill du att vi kommer ut på ett personligt platsbesök är det bara att du slår oss en signal. Våra duktiga och noggranna hantverkare kommer då ut helt kostnadsfritt och tittar på din fastighet. Vi åker därefter tillbaka till kontoret och sätter ihop en offert. När du är redo att boka står vi redo att hjälpa dig!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligast förekommande frågorna om platsbyggd inredning.

Det enklaste är att svara “det beror på”. Det är dina önskemål som sätter gränserna. Generellt sett beror priset på faktorer som hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Om du är osäker på någonting kring detta hjälper vi gärna till. Vi använder material från etablerade och välkända leverantörer som har en historia av att leverera hög kvalitet. Till dem hör lyxiga material som kostar en slant, men också mer budgetvänliga alternativ som är praktiska och slitstarka.

Totalentreprenad innebär att byggföretaget ni anställer ansvarar för hela projektet. Bland annat tar firman hand om alla hantverkare på plats så att beställaren slipper oroa sig över det. Vi är en totalentreprenör som samarbetar med flera yrkesgrupper så som snickare, elektriker och målare. Vill ni veta mer så rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

En finsnickare är en hantverkare som fokuserar mer på design och estetik än den ”vanliga” snickaren. Framförallt innebär finsnickeri en inriktning mot inredning och möbler. De är även duktiga på att platsbygga rum så som kök, vardagsrum och sovrum utefter beställarens önskemål. Vi är stolta över att vara kallade ett finsnickeri. Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag!

Många av våra tjänster ger dig rätt att använda dig av ROT-avdraget, men du måste också uppfylla några villkor. För att få rätt till ROT-avdraget krävs att tjänsten du vill att vi ska utföra ska genomföras i en bostad som du själv äger och bor i. Om så är fallet kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 50 000 kronor, eller som mest 30% av totalkostnaden. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att förvissa dig om att du kan använda avdraget. Om så är fallet hjälper vi givetvis till med pappersarbetet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Matteos
Sollentuna
Read More
Vi valde Platsbyggaren när vi skulle renovera vårt kök till lägenheten i Sollentuna. Väldigt professionella snickare med bra kommunikation och fint slutresultat. Vi blev framförallt nöjda med de platsbyggda köksluckorna & köksön som våra vänner alltid är avundsjuka på! Vi rekommenderar för framtida byggprojekt!
Henke
Järfälla
Read More
Platsbyggaren anlitades för att bygga en skräddarsydd walk in closet till sovrummet. Processen var mycket professionellt skött från start till mål och vi är mer än nöjda med resultatet. Kan verkligen rekommendera denna firma! Vi uppskattade även att dom lämnade en kostnadsfri offert.
Valdemar
Lidingö
Read More
Platsbyggaren anlitades för ett större finsnickeri-projekt till vår lägenhet. Vi behövde platsbyggda klädkammare, bokhyllor, köksluckor och mycket mera. Noggranna killar, mycket yrkeskunniga och som gärna kommer med ideér och förslag när vi blev osäkra. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Hos oss får du ett erfaret team som hjälper dig med finsnickeri i Stockholm

tratrappa byggd stockholm

Trätrappa Entre Villa. Nacka

Ombyggnation av trätrappa i entre till villaägare i Nacka, södra Stockholm.

kokso villa

Platsbyggd Köksö. Hägernäs

Platsbyggd köksö till lägenhetsägare i Hägernäs, norra Stockholm.

garderob villa

Klädkammare Sovrum. Bromma

Renoverad “walk in closet” med finsnickrade garderobsluckor i Bromma, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?