Platsbyggaren

Platsbyggare & Finsnickare i Skåne

Letar du efter en duktig platsbyggare och finsnickare i Skåne? Då har du kommit helt rätt. Vi är en byggentreprenad med fokus på platsbyggda möbler och inredning som erbjuder allt från noggranna möbelsnickare till kompetenta platsbyggare.

Platsbyggnation

Våra duktiga platsbyggare har kunskapen som krävs för att erbjuda både platsbyggda snickerier såväl som finsnickerier.

Inredningssnickeri

Vi är experter på platsbyggd inredning och erbjuder allt från platsbyggda bokhyllor till platsbyggda garderober och kök.

Möbelsnickeri

Vi finns på plats för dig som vill renovera i ditt hem, bygga platsbyggda möbler eller få hjälp med möbelsnickerier.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Tislöst

Möbler som aldrig går ur tiden

Lyxigt

Höj den lyxiga känslan hemma

Stämningsfullt

Belysning som skapar stämning

Platsbyggen & Finsnickeri i Skåne

Vi erbjuder professionellt platsbygge såväl som finsnickerier och möbelsnickeri för alla fastighetstyper.

Platsbyggare med känsla för service

Du hittar oss lokalt i områden som Malmö, Höllviken, Landskrona, Ystad, Svedala, Falsterbo, Vellinge, Skurup, Trelleborg, Staffanstorp, Lomma, Lund, Bjärred, Bunkeflostrand, Arlöv, Veberöd, Dalby, Oxie, Löddeköpinge och Kävlinge.

Vi bygger möbler och inredning med garanti

För oss är det viktigt att du är helt nöjd med resultatet och att vi har överträffat dina förväntningar. När du bokar in en av våra skickliga platsbyggare, möbelsnickare eller finsnickare gör du det därför alltid med en 100 % nöjd kundgaranti bakom dig. Med vår garanti slipper du oroa dig för att du bli missnöjd med resultatet. Vi stannar alltid kvar på arbetsplatsen tills du är helt nöjd med vårt arbete.

Platsbyggda möbler för ett personligt hem

Har du svårt att hitta en bokhylla som passar bredvid tv:n? Kanske vill du ha ett mer praktiskt kök eller garderober som sträcker sig från golv till tak? Dina önskemål och idéer är viktiga för oss och därför utgår vi alltid efter dem när vi skapar lösningen till ditt projekt. Boka oss för:

  • Platsbyggda möbler
  • Platsbyggda bokhyllor
  • Platsbyggda garderober
  • Platsbyggda kök
  • Finsnickeriarbeten
  • Möbelsnickerier
  • Totalentreprenad i egen regi

Stort kontaktnät av pålitliga hantverkare

Hos oss hittar du inte bara duktiga och noggranna platsbyggare och finsnickare. Vi har också ett stort och brett kontaktnät av hantverkare inom andra yrkesgrupper. Under ett och samma tak har vi samlat platsbyggare, möbelsnickare och finsnickare, men också elektriker, VVS-montörer, målare, fasadrenoverare, golvläggare och mycket mer. Du får således en komplett entreprenör som hjälper dig med hela renoveringen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligast förekommande frågorna om platsbyggd inredning.

Det enklaste är att svara “det beror på”. Det är dina önskemål som sätter gränserna. Generellt sett beror priset på faktorer som hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Om du är osäker på någonting kring detta hjälper vi gärna till. Vi använder material från etablerade och välkända leverantörer som har en historia av att leverera hög kvalitet. Till dem hör lyxiga material som kostar en slant, men också mer budgetvänliga alternativ som är praktiska och slitstarka.

Totalentreprenad innebär att byggföretaget ni anställer ansvarar för hela projektet. Bland annat tar firman hand om alla hantverkare på plats så att beställaren slipper oroa sig över det. Vi är en totalentreprenör som samarbetar med flera yrkesgrupper så som snickare, elektriker och målare. Vill ni veta mer så rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

En finsnickare är en hantverkare som fokuserar mer på design och estetik än den ”vanliga” snickaren. Framförallt innebär finsnickeri en inriktning mot inredning och möbler. De är även duktiga på att platsbygga rum så som kök, vardagsrum och sovrum utefter beställarens önskemål. Vi är stolta över att vara kallade ett finsnickeri. Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag!

Många av våra tjänster ger dig rätt att använda dig av ROT-avdraget, men du måste också uppfylla några villkor. För att få rätt till ROT-avdraget krävs att tjänsten du vill att vi ska utföra ska genomföras i en bostad som du själv äger och bor i. Om så är fallet kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 50 000 kronor, eller som mest 30% av totalkostnaden. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att förvissa dig om att du kan använda avdraget. Om så är fallet hjälper vi givetvis till med pappersarbetet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Matteos
Sollentuna
Read More
Vi valde Platsbyggaren när vi skulle renovera vårt kök till lägenheten i Sollentuna. Väldigt professionella snickare med bra kommunikation och fint slutresultat. Vi blev framförallt nöjda med de platsbyggda köksluckorna & köksön som våra vänner alltid är avundsjuka på! Vi rekommenderar för framtida byggprojekt!
Henke
Järfälla
Read More
Platsbyggaren anlitades för att bygga en skräddarsydd walk in closet till sovrummet. Processen var mycket professionellt skött från start till mål och vi är mer än nöjda med resultatet. Kan verkligen rekommendera denna firma! Vi uppskattade även att dom lämnade en kostnadsfri offert.
Valdemar
Lidingö
Read More
Platsbyggaren anlitades för ett större finsnickeri-projekt till vår lägenhet. Vi behövde platsbyggda klädkammare, bokhyllor, köksluckor och mycket mera. Noggranna killar, mycket yrkeskunniga och som gärna kommer med ideér och förslag när vi blev osäkra. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Hos oss får du ett erfaret team som hjälper dig med finsnickeri i Stockholm

tratrappa byggd stockholm

Trätrappa Entre Villa. Nacka

Ombyggnation av trätrappa i entre till villaägare i Nacka, södra Stockholm.

kokso villa

Platsbyggd Köksö. Hägernäs

Platsbyggd köksö till lägenhetsägare i Hägernäs, norra Stockholm.

garderob villa

Klädkammare Sovrum. Bromma

Renoverad “walk in closet” med finsnickrade garderobsluckor i Bromma, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?