Platsbyggaren

Platsbyggare & Finsnickare i Östergötland

Våra kompetenta och ordningsamma hantverkare fråm Östergötland gör sitt yttersta för att du ska få inredning och möbler som passar ditt hem och dina behov.

Platsbyggnation

Våra duktiga platsbyggare har kunskapen som krävs för att erbjuda både platsbyggda snickerier såväl som finsnickerier.

Inredningssnickeri

Du kan anlita oss för platsbyggda möbler som bokhyllor, garderober och mycket mer.

Möbelsnickeri

Vi finns på plats för dig som vill renovera i ditt hem, bygga platsbyggda möbler eller få hjälp med möbelsnickerier.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Tislöst

Möbler som aldrig går ur tiden

Lyxigt

Höj den lyxiga känslan hemma

Stämningsfullt

Belysning som skapar stämning

Platsbyggen & Finsnickeri i Östergötland

Slå oss en signal så berättar vi mer om våra lösningar och tar fram en kostnadsfri offert till dig.

Professionella och seriösa platsbyggare i Östergötland

Letar du efter en duktig byggfirma som vet vad de sysslar med? Då är det oss du ska vända dig till. Vi är experter på platsbyggda möbler och inredning och erbjuder allt från platsbyggda bokhyllor till platsbyggda garderober och kök. Det enda som krävs är att du slår oss en signal och berättar mer om dina planer och önskemål. Naturligtvis skräddarsyr vi inredningen så den passar din fastighets förutsättningar. Efter ett kostnadsfritt platsbesök kan vi snabbt och enkelt se vad som behöver göras för att du ska få det resultat som du länge drömt om.

Beställ en gratis offert från oss idag

Med en offert blir det enklare för dig att planera ditt projekt och din budget. Våra offerter är alltid kostnadsfria för både privatpersoner, företag och fastighetsägare. De är dessutom noga framtagna och detaljerade för att du ska få en tydlig överblick över vårt arbete. Både offerter såväl som platsbesök är helt kostnadsfria och leds alltid av en utbildad fackman med lång erfarenhet av branschen. Du kan således känna dig trygg med att vi vet vad vi gör – hela vägen från början till slut.

Platsbyggd inredning för din renovering

Vi erbjuder platsbyggd inredning för dig som bygger hus från grunden, men vi kan även hjälpa till i samband med renoveringar och ombyggnation. Vill du förbättra framkomligheten i hallen med platsbyggda garderober eller vill du bygga en bokhylla som följer vardagsrummets planritning och struktur? Inget jobb är för svårt eller för enkelt för oss och vi åtar oss uppdrag i alla storlekar. Vi finns tillgängliga för dig som bor i Norrköping, Finspång, Linköping, Valdemarsvik, Åtvidaberg, Ljungsbro, Motala, Vadstena, Mjölby, Ödeshög, Boxholm, Kisa och Tranås.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligast förekommande frågorna om platsbyggd inredning.

Det enklaste är att svara “det beror på”. Det är dina önskemål som sätter gränserna. Generellt sett beror priset på faktorer som hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Om du är osäker på någonting kring detta hjälper vi gärna till. Vi använder material från etablerade och välkända leverantörer som har en historia av att leverera hög kvalitet. Till dem hör lyxiga material som kostar en slant, men också mer budgetvänliga alternativ som är praktiska och slitstarka.

Totalentreprenad innebär att byggföretaget ni anställer ansvarar för hela projektet. Bland annat tar firman hand om alla hantverkare på plats så att beställaren slipper oroa sig över det. Vi är en totalentreprenör som samarbetar med flera yrkesgrupper så som snickare, elektriker och målare. Vill ni veta mer så rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

En finsnickare är en hantverkare som fokuserar mer på design och estetik än den ”vanliga” snickaren. Framförallt innebär finsnickeri en inriktning mot inredning och möbler. De är även duktiga på att platsbygga rum så som kök, vardagsrum och sovrum utefter beställarens önskemål. Vi är stolta över att vara kallade ett finsnickeri. Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag!

Många av våra tjänster ger dig rätt att använda dig av ROT-avdraget, men du måste också uppfylla några villkor. För att få rätt till ROT-avdraget krävs att tjänsten du vill att vi ska utföra ska genomföras i en bostad som du själv äger och bor i. Om så är fallet kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 50 000 kronor, eller som mest 30% av totalkostnaden. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att förvissa dig om att du kan använda avdraget. Om så är fallet hjälper vi givetvis till med pappersarbetet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Matteos
Sollentuna
Read More
Vi valde Platsbyggaren när vi skulle renovera vårt kök till lägenheten i Sollentuna. Väldigt professionella snickare med bra kommunikation och fint slutresultat. Vi blev framförallt nöjda med de platsbyggda köksluckorna & köksön som våra vänner alltid är avundsjuka på! Vi rekommenderar för framtida byggprojekt!
Henke
Järfälla
Read More
Platsbyggaren anlitades för att bygga en skräddarsydd walk in closet till sovrummet. Processen var mycket professionellt skött från start till mål och vi är mer än nöjda med resultatet. Kan verkligen rekommendera denna firma! Vi uppskattade även att dom lämnade en kostnadsfri offert.
Valdemar
Lidingö
Read More
Platsbyggaren anlitades för ett större finsnickeri-projekt till vår lägenhet. Vi behövde platsbyggda klädkammare, bokhyllor, köksluckor och mycket mera. Noggranna killar, mycket yrkeskunniga och som gärna kommer med ideér och förslag när vi blev osäkra. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Hos oss får du ett erfaret team som hjälper dig med finsnickeri i Stockholm

tratrappa byggd stockholm

Trätrappa Entre Villa. Nacka

Ombyggnation av trätrappa i entre till villaägare i Nacka, södra Stockholm.

kokso villa

Platsbyggd Köksö. Hägernäs

Platsbyggd köksö till lägenhetsägare i Hägernäs, norra Stockholm.

garderob villa

Klädkammare Sovrum. Bromma

Renoverad “walk in closet” med finsnickrade garderobsluckor i Bromma, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?