Platsbyggaren

Platsbyggare & Finsnickare i Dalarna

Våra skickliga och utbildade hantverkare i Dalarna kan hjälpa dig att få ditt hem precis så som du vill ha det.

Platsbyggnation

När du vill bygga platsbyggda möbler eller kök är det viktigt att du väljer en byggfirma du verkligen kan lita på.

Inredningssnickeri

Kontakta oss idag för att få veta mer om våra tjänster eller för att beställa en kostnadsfri offert.

Möbelsnickeri

Våra möbelsnickare bygger allt från köksbänkar till bord, garderober och bokhyllor, allt efter dina önskemål och idéer

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Tislöst

Möbler som aldrig går ur tiden

Lyxigt

Höj den lyxiga känslan hemma

Stämningsfullt

Belysning som skapar stämning

Platsbyggen & Finsnickeri i Dalarna

Hör av dig till oss så ser vi till att vårt breda kontaktnät av professionella hantverkare hjälper dig.

Din platsbyggare i Dalarna

Genom att välja en lokal platsbyggare får du en bättre service och större flexibilitet. Vi finns tillgängliga för dig som bor i Borlänge, Mora, Falun, Avesta, Hedemora och Ludvika, men åtar oss även uppdrag i Leksand, Rättvik, Säter och Sälen. Kontakta oss idag så ser vi till att du får en offert med ett fast pris och en fast tidsplan. Du kan även boka in ett gratis platsbesök med en av våra duktiga fackmän.

Platsbyggare med känsla för service

Oavsett om du vill ha hjälp med platsbyggd inredning eller platsbyggda möbler kan våra duktiga snickare hjälpa dig. Vi arbetar med både butiker, restauranger och kontor, men också med flerbostadshus, hyresfastigheter, BRF:er, villor, radhus och sommarstugor. Anlitar du oss privat har du rätt att använda ROT-avdraget, och då tar vi hand om hela det administrativa arbetet. Anlita oss för:

  • Möbelsnickare
  • Finsnickare
  • Platsbyggare
  • Platsbyggda bokhyllor
  • Platsbyggda kök
  • Platsbyggda möbler
  • Platsbyggda garderober

Ansvarsförsäkring för din trygghet

Vårt mål är att du som kund alltid ska känna dig trygg och säker när du anlitar oss. Därför ser vi inte bara till att ha en bra och gedigen utbildning, utan vi har också en mycket trygg och heltäckande ansvarsförsäkring. Skulle det vara så att olyckan är framme på arbetsplatsen är du och ditt hem helt skyddade. Med oss kan du vara säker på att du får det du har beställt och att du blir helt nöjd med resultatet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligast förekommande frågorna om platsbyggd inredning.

Det enklaste är att svara “det beror på”. Det är dina önskemål som sätter gränserna. Generellt sett beror priset på faktorer som hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Om du är osäker på någonting kring detta hjälper vi gärna till. Vi använder material från etablerade och välkända leverantörer som har en historia av att leverera hög kvalitet. Till dem hör lyxiga material som kostar en slant, men också mer budgetvänliga alternativ som är praktiska och slitstarka.

Totalentreprenad innebär att byggföretaget ni anställer ansvarar för hela projektet. Bland annat tar firman hand om alla hantverkare på plats så att beställaren slipper oroa sig över det. Vi är en totalentreprenör som samarbetar med flera yrkesgrupper så som snickare, elektriker och målare. Vill ni veta mer så rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

En finsnickare är en hantverkare som fokuserar mer på design och estetik än den ”vanliga” snickaren. Framförallt innebär finsnickeri en inriktning mot inredning och möbler. De är även duktiga på att platsbygga rum så som kök, vardagsrum och sovrum utefter beställarens önskemål. Vi är stolta över att vara kallade ett finsnickeri. Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag!

Många av våra tjänster ger dig rätt att använda dig av ROT-avdraget, men du måste också uppfylla några villkor. För att få rätt till ROT-avdraget krävs att tjänsten du vill att vi ska utföra ska genomföras i en bostad som du själv äger och bor i. Om så är fallet kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 50 000 kronor, eller som mest 30% av totalkostnaden. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att förvissa dig om att du kan använda avdraget. Om så är fallet hjälper vi givetvis till med pappersarbetet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Matteos
Sollentuna
Read More
Vi valde Platsbyggaren när vi skulle renovera vårt kök till lägenheten i Sollentuna. Väldigt professionella snickare med bra kommunikation och fint slutresultat. Vi blev framförallt nöjda med de platsbyggda köksluckorna & köksön som våra vänner alltid är avundsjuka på! Vi rekommenderar för framtida byggprojekt!
Henke
Järfälla
Read More
Platsbyggaren anlitades för att bygga en skräddarsydd walk in closet till sovrummet. Processen var mycket professionellt skött från start till mål och vi är mer än nöjda med resultatet. Kan verkligen rekommendera denna firma! Vi uppskattade även att dom lämnade en kostnadsfri offert.
Valdemar
Lidingö
Read More
Platsbyggaren anlitades för ett större finsnickeri-projekt till vår lägenhet. Vi behövde platsbyggda klädkammare, bokhyllor, köksluckor och mycket mera. Noggranna killar, mycket yrkeskunniga och som gärna kommer med ideér och förslag när vi blev osäkra. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Hos oss får du ett erfaret team som hjälper dig med finsnickeri i Stockholm

tratrappa byggd stockholm

Trätrappa Entre Villa. Nacka

Ombyggnation av trätrappa i entre till villaägare i Nacka, södra Stockholm.

kokso villa

Platsbyggd Köksö. Hägernäs

Platsbyggd köksö till lägenhetsägare i Hägernäs, norra Stockholm.

garderob villa

Klädkammare Sovrum. Bromma

Renoverad “walk in closet” med finsnickrade garderobsluckor i Bromma, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?