Platsbyggaren

Platsbyggare & Finsnickare i Tyresö

Söker ni en platsbyggare i Tresö? Våra kompetenta, duktiga och serviceinriktade hantverkare har lång erfarenhet av platsbyggd inredning.

Platsbyggnation

Det är inte alltid lätt att hitta det perfekta köket, bokhyllor som passar i just ditt vardagsrum eller möbler som är måttanpassade till just din bostad.

Inredningssnickeri

Med våra duktiga möbelsnickare i Stockholm kan du dock snabbt och enkelt få inredning som är skräddarsydd efter ditt hem och dina önskemål.

Möbelsnickeri

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att komma igång med ditt projekt!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Tislöst

Möbler som aldrig går ur tiden

Lyxigt

Höj den lyxiga känslan hemma

Stämningsfullt

Belysning som skapar stämning

Platsbyggen & Finsnickeri i Tyresö, Stockholm

Kontakta oss idag för att veta mer om våra smidiga lösningar för villa, sommarstuga, kontor eller lägenhet

Lokal byggfirma i Tyresö

Det finns alltid fördelar med att välja en lokal platsbyggare när du vill ha hjälp med din fastighet. Vi finns tillgängliga för dig som bor i Tyresö, Nyfors, Trollbäcken, Hanviken, Bollmora, Strand, Trinntorp, Tegelbruket, Ällmora eller Brevik, men åtar oss också uppdrag i Dyvik, Dyviksudd, Raksta och Vissvass. Med oss får du alltid tillgång till ROT-avdrag och ansvarsförsäkring. På så sätt kan du inte bara sänka dina kostnader, utan du kan också få den trygghet som du behöver för att våga lämna över din fastighet och ditt projekt i våra händer.

Vi skapar personliga hem

Med vår lokala byggfirma i Stockholm blir det enkelt för dig att få hjälp med ditt hem. Tack vare vår långa erfarenhet och breda kompetens finns det inga gränser för vad vi kan skapa. Här finns både möbelsnickare, finsnickare och platsbyggare, allt för att du ska få den bästa servicen..

Gratis offert när du hör av dig!

För att du ska kunna planera ditt projekt är det viktigt att du kan sätta upp en bra ekonomisk plan. När du kontaktar oss har du därför alltid möjlighet att beställa en gratis offert. Våra offerter är noga detaljerade och inkluderar inga dolda avgifter. Här får du även ett fast pris och en fast tidsplan, så att du kan planera din vardag mycket enklare.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligast förekommande frågorna om platsbyggd inredning.

Det enklaste är att svara “det beror på”. Det är dina önskemål som sätter gränserna. Generellt sett beror priset på faktorer som hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Om du är osäker på någonting kring detta hjälper vi gärna till. Vi använder material från etablerade och välkända leverantörer som har en historia av att leverera hög kvalitet. Till dem hör lyxiga material som kostar en slant, men också mer budgetvänliga alternativ som är praktiska och slitstarka.

Totalentreprenad innebär att byggföretaget ni anställer ansvarar för hela projektet. Bland annat tar firman hand om alla hantverkare på plats så att beställaren slipper oroa sig över det. Vi är en totalentreprenör som samarbetar med flera yrkesgrupper så som snickare, elektriker och målare. Vill ni veta mer så rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

En finsnickare är en hantverkare som fokuserar mer på design och estetik än den ”vanliga” snickaren. Framförallt innebär finsnickeri en inriktning mot inredning och möbler. De är även duktiga på att platsbygga rum så som kök, vardagsrum och sovrum utefter beställarens önskemål. Vi är stolta över att vara kallade ett finsnickeri. Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag!

Många av våra tjänster ger dig rätt att använda dig av ROT-avdraget, men du måste också uppfylla några villkor. För att få rätt till ROT-avdraget krävs att tjänsten du vill att vi ska utföra ska genomföras i en bostad som du själv äger och bor i. Om så är fallet kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 50 000 kronor, eller som mest 30% av totalkostnaden. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att förvissa dig om att du kan använda avdraget. Om så är fallet hjälper vi givetvis till med pappersarbetet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Matteos
Sollentuna
Read More
Vi valde Platsbyggaren när vi skulle renovera vårt kök till lägenheten i Sollentuna. Väldigt professionella snickare med bra kommunikation och fint slutresultat. Vi blev framförallt nöjda med de platsbyggda köksluckorna & köksön som våra vänner alltid är avundsjuka på! Vi rekommenderar för framtida byggprojekt!
Henke
Järfälla
Read More
Platsbyggaren anlitades för att bygga en skräddarsydd walk in closet till sovrummet. Processen var mycket professionellt skött från start till mål och vi är mer än nöjda med resultatet. Kan verkligen rekommendera denna firma! Vi uppskattade även att dom lämnade en kostnadsfri offert.
Valdemar
Lidingö
Read More
Platsbyggaren anlitades för ett större finsnickeri-projekt till vår lägenhet. Vi behövde platsbyggda klädkammare, bokhyllor, köksluckor och mycket mera. Noggranna killar, mycket yrkeskunniga och som gärna kommer med ideér och förslag när vi blev osäkra. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Hos oss får du ett erfaret team som hjälper dig med finsnickeri i Stockholm

tratrappa byggd stockholm

Trätrappa Entre Villa. Nacka

Ombyggnation av trätrappa i entre till villaägare i Nacka, södra Stockholm.

kokso villa

Platsbyggd Köksö. Hägernäs

Platsbyggd köksö till lägenhetsägare i Hägernäs, norra Stockholm.

garderob villa

Klädkammare Sovrum. Bromma

Renoverad “walk in closet” med finsnickrade garderobsluckor i Bromma, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?