Platsbyggaren

Platsbyggare & Finsnickare i Saltsjöbaden, Stockholm

Det är alltid bättre att ta hjälp av en seriös och noggrann platsbyggare när du vill bygga platsbyggd inredning, kök eller bokhyllor i ditt hem runt Saltsjöbaden.

Platsbyggnation

Vi har lång erfarenhet av branschen, ett stort kontaktnät med duktiga hantverkare, ROT-avdrag och en trygg ansvarsförsäkring.

Inredningssnickeri

Med oss bakom dig kan du enkelt skapa dina drömmars hem, renovera fastigheten eller bygga om på kontoret.

Möbelsnickeri

Kontakta oss idag så berättar vi mer om våra smidiga lösningar!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Tislöst

Möbler som aldrig går ur tiden

Lyxigt

Höj den lyxiga känslan hemma

Stämningsfullt

Belysning som skapar stämning

Finsnickeri i Saltsjöbaden, Nacka & Stockholm

Rådgivning och vägledning av duktiga hantverkare. Boka gratis prisförslag idag!

Din lokala platsbyggare i Saltsjöbaden

Vi vill att det ska vara så enkelt för dig som möjligt att få den service som du vill ha. Därför har vi valt att arbeta lokalt i Saltsjöbaden med omnejd, för att på så sätt ge dig flexibilitet och snabb service när du behöver. Du hittar oss i Saltsjöbaden, Nacka, Garvkroken, Solsidan, Baggensudden, Neglinge, Ljuskärrsberget, Älgö ö och Berghem, men vi finns även tillgängliga för dig i Ulrikedal, Saltsjö-Boo, Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Eknäs, Marrehill, Ropudden, Fridhem och Gåsö.

Platsbyggda kök och garderober för ett unikt hem

Våra lösningar gör det möjligt för dig att skapa ett personligt hem som känns unikt och praktiskt. Vi utgår från de förutsättningar som finns i just din bostad och kan därefter skapa allt från möbler till inredning, bokhyllor och kompletta kök. Våra finsnickare, möbelsnickare och platsbyggare har lång erfarenhet av branschen och kunskapen som krävs för att ta sig an alla typer av uppdrag. Hör av dig till oss idag för att beställa en gratis offert!

ROT-avdrag för lägre kostnader

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med privatpersoner och privata bostäder. Vi kan t.ex. hjälpa dig med platsbyggda kök, garderober och bokhyllor till din villa, lägenhet, radhus eller sommarstuga. När du anlitar oss privat kan du kombinera våra kostnadseffektiva lösningar med ROT-avdraget och på så sätt spara in ännu mer pengar. Vi hjälper dig med hela ansökan och sköter all kontakt med Skatteverket. Under tiden kan du luta dig tillbaka med en kopp kaffe!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligast förekommande frågorna om platsbyggd inredning.

Det enklaste är att svara “det beror på”. Det är dina önskemål som sätter gränserna. Generellt sett beror priset på faktorer som hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Om du är osäker på någonting kring detta hjälper vi gärna till. Vi använder material från etablerade och välkända leverantörer som har en historia av att leverera hög kvalitet. Till dem hör lyxiga material som kostar en slant, men också mer budgetvänliga alternativ som är praktiska och slitstarka.

Totalentreprenad innebär att byggföretaget ni anställer ansvarar för hela projektet. Bland annat tar firman hand om alla hantverkare på plats så att beställaren slipper oroa sig över det. Vi är en totalentreprenör som samarbetar med flera yrkesgrupper så som snickare, elektriker och målare. Vill ni veta mer så rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

En finsnickare är en hantverkare som fokuserar mer på design och estetik än den ”vanliga” snickaren. Framförallt innebär finsnickeri en inriktning mot inredning och möbler. De är även duktiga på att platsbygga rum så som kök, vardagsrum och sovrum utefter beställarens önskemål. Vi är stolta över att vara kallade ett finsnickeri. Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag!

Många av våra tjänster ger dig rätt att använda dig av ROT-avdraget, men du måste också uppfylla några villkor. För att få rätt till ROT-avdraget krävs att tjänsten du vill att vi ska utföra ska genomföras i en bostad som du själv äger och bor i. Om så är fallet kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 50 000 kronor, eller som mest 30% av totalkostnaden. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att förvissa dig om att du kan använda avdraget. Om så är fallet hjälper vi givetvis till med pappersarbetet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Matteos
Sollentuna
Read More
Vi valde Platsbyggaren när vi skulle renovera vårt kök till lägenheten i Sollentuna. Väldigt professionella snickare med bra kommunikation och fint slutresultat. Vi blev framförallt nöjda med de platsbyggda köksluckorna & köksön som våra vänner alltid är avundsjuka på! Vi rekommenderar för framtida byggprojekt!
Henke
Järfälla
Read More
Platsbyggaren anlitades för att bygga en skräddarsydd walk in closet till sovrummet. Processen var mycket professionellt skött från start till mål och vi är mer än nöjda med resultatet. Kan verkligen rekommendera denna firma! Vi uppskattade även att dom lämnade en kostnadsfri offert.
Valdemar
Lidingö
Read More
Platsbyggaren anlitades för ett större finsnickeri-projekt till vår lägenhet. Vi behövde platsbyggda klädkammare, bokhyllor, köksluckor och mycket mera. Noggranna killar, mycket yrkeskunniga och som gärna kommer med ideér och förslag när vi blev osäkra. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Hos oss får du ett erfaret team som hjälper dig med finsnickeri i Stockholm

tratrappa byggd stockholm

Trätrappa Entre Villa. Nacka

Ombyggnation av trätrappa i entre till villaägare i Nacka, södra Stockholm.

kokso villa

Platsbyggd Köksö. Hägernäs

Platsbyggd köksö till lägenhetsägare i Hägernäs, norra Stockholm.

garderob villa

Klädkammare Sovrum. Bromma

Renoverad “walk in closet” med finsnickrade garderobsluckor i Bromma, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?