Platsbyggaren

Platsbyggare i Nacka, Stockholm

Söker ni en finsnickare runt Nacka? Med vår långa erfarenhet och kunskap om branschen kan du snabbt och enkelt skapa dina drömmars hem.

Platsbyggnation

Vi är experter på platsbyggda kök, platsbyggda garderober och platsbyggda möbler.

Inredningssnickeri

Allt vi gör sker efter skräddarsydda och noggrant framtagna lösningar efter ditt hems förutsättningar.

Möbelsnickeri

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att komma igång med ditt projekt!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Tislöst

Möbler som aldrig går ur tiden

Lyxigt

Höj den lyxiga känslan hemma

Stämningsfullt

Belysning som skapar stämning

Platsbyggen & Finsnickeri i Nacka & Saltsjö-Boo

Din lokala platsbyggare i Stockholm. Kontakta oss för ett gratis prisförslag!

Platsbyggare i Nacka & Saltsjö-Boo

Behöver du hjälp med platsbyggd inredning och bor i Nacka, Saltsjö-Boo, Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Eknäs, Björknäs, Orminge, Kummelnäs, Finntorp, Gustavsvik, Eriksvik, Järla, Saltängen, Tollare, Älta, Henriksdal, Lännersta, Vikingshill, Ektorp, Stensö eller Jarlaberg? Då vill vi gärna hjälpa dig med uppgiften. 

Personlig service och totalentreprenad

Vi vill att du ska få en så bekymmersfri renovering som möjligt. Därför erbjuder vi alltid totalentreprenad i egen regi, där vi tar fullt ansvar för hela ditt projekt från början till slut. På så sätt slipper du vända dig till flera olika byggfirmor för att ro projektet i hamn. Vi har inte bara utbildade finsnickare och platsbyggare, utan kan också förse dig med golvläggare, målare, elektriker och VVS-montörer.

100 % nöjd kundgaranti

Våra platsbyggare arbetar hårt för att du ska få den bästa servicen och en fastighet, ett kontor eller ett hem som känns både praktiskt och personligt. Med vår 100 % nöjd kundgaranti kan du även säkerställa att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt nöjd med resultatet. Skulle det vara något som du anmärker på är det viktigt att du säger till oss. Våra hantverkare ser då till att åtgärda problemet direkt eller så bokar vi in en ny tid där vi kan komma ut till dig. Vi erbjuder:

  • Platsbyggare, finsnickare och möbelsnickare
  • Platsbyggd inredning
  • Platsbyggda möbler
  • Platsbyggda kök
  • Platsbyggda bokhyllor
  • Platsbyggda garderober

Boka ett gratis platsbesök idag

Vi ser gärna att vi får träffa dig personligen innan vi drar igång med din renovering. Inför ett platsbygge är det viktigt att vi får titta på förutsättningarna och att vi förstår dina önskemål, tankar och idéer. Våra platsbesök är alltid helt kostnadsfria och leds av en utbildad och kompetent hantverkare. På så sätt kan vi ge dig den service du vill ha och förtjänar! Slå oss en signal idag så bokar vi in en dag och tid som passar dig och din vardag.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligast förekommande frågorna om platsbyggd inredning.

Det enklaste är att svara “det beror på”. Det är dina önskemål som sätter gränserna. Generellt sett beror priset på faktorer som hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Om du är osäker på någonting kring detta hjälper vi gärna till. Vi använder material från etablerade och välkända leverantörer som har en historia av att leverera hög kvalitet. Till dem hör lyxiga material som kostar en slant, men också mer budgetvänliga alternativ som är praktiska och slitstarka.

Totalentreprenad innebär att byggföretaget ni anställer ansvarar för hela projektet. Bland annat tar firman hand om alla hantverkare på plats så att beställaren slipper oroa sig över det. Vi är en totalentreprenör som samarbetar med flera yrkesgrupper så som snickare, elektriker och målare. Vill ni veta mer så rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

En finsnickare är en hantverkare som fokuserar mer på design och estetik än den ”vanliga” snickaren. Framförallt innebär finsnickeri en inriktning mot inredning och möbler. De är även duktiga på att platsbygga rum så som kök, vardagsrum och sovrum utefter beställarens önskemål. Vi är stolta över att vara kallade ett finsnickeri. Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag!

Många av våra tjänster ger dig rätt att använda dig av ROT-avdraget, men du måste också uppfylla några villkor. För att få rätt till ROT-avdraget krävs att tjänsten du vill att vi ska utföra ska genomföras i en bostad som du själv äger och bor i. Om så är fallet kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 50 000 kronor, eller som mest 30% av totalkostnaden. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att förvissa dig om att du kan använda avdraget. Om så är fallet hjälper vi givetvis till med pappersarbetet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Matteos
Sollentuna
Read More
Vi valde Platsbyggaren när vi skulle renovera vårt kök till lägenheten i Sollentuna. Väldigt professionella snickare med bra kommunikation och fint slutresultat. Vi blev framförallt nöjda med de platsbyggda köksluckorna & köksön som våra vänner alltid är avundsjuka på! Vi rekommenderar för framtida byggprojekt!
Henke
Järfälla
Read More
Platsbyggaren anlitades för att bygga en skräddarsydd walk in closet till sovrummet. Processen var mycket professionellt skött från start till mål och vi är mer än nöjda med resultatet. Kan verkligen rekommendera denna firma! Vi uppskattade även att dom lämnade en kostnadsfri offert.
Valdemar
Lidingö
Read More
Platsbyggaren anlitades för ett större finsnickeri-projekt till vår lägenhet. Vi behövde platsbyggda klädkammare, bokhyllor, köksluckor och mycket mera. Noggranna killar, mycket yrkeskunniga och som gärna kommer med ideér och förslag när vi blev osäkra. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Hos oss får du ett erfaret team som hjälper dig med finsnickeri i Stockholm

tratrappa byggd stockholm

Trätrappa Entre Villa. Nacka

Ombyggnation av trätrappa i entre till villaägare i Nacka, södra Stockholm.

kokso villa

Platsbyggd Köksö. Hägernäs

Platsbyggd köksö till lägenhetsägare i Hägernäs, norra Stockholm.

garderob villa

Klädkammare Sovrum. Bromma

Renoverad “walk in closet” med finsnickrade garderobsluckor i Bromma, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?