Platsbyggaren

Platsbyggare & Finsnickare på Lidingö

Söker ni en finsnickare runt Lidingö? Oavsett om det är en garderob, bokhylla eller ett komplett kök du vill bygga kan våra duktiga finsnickare hjälpa dig.

Platsbyggnation

Vi är en lokal byggfirma med fokus på platsbyggda möbler, platsbyggda kök, garderober och platsbyggda bokhyllor.

Inredningssnickeri

Du kan anlita oss för platsbyggda möbler som bokhyllor, garderober och mycket mer.

Möbelsnickeri

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att komma igång med ditt projekt!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Tislöst

Möbler som aldrig går ur tiden

Lyxigt

Höj den lyxiga känslan hemma

Stämningsfullt

Belysning som skapar stämning

Platsbyggen & Finsnickeri på Lidingö

Hör av dig till oss så ser vi till att vårt breda kontaktnät av professionella hantverkare hjälper dig.

Platsbyggare på Lidingö

Befinner du dig i Lidingö, Gåshaga, Herserud, Hersby, Brevik, Bosön, Bodal, Dalenum, Baggeby, Larsberg, Skärsätra, Torsvik, Näset, Killinge, Rudboda, Gångsätra, Storholmen, Sticklinge, Mosstorp, Högberga, Kyrkviken, Mölna, Ekholmsnäs, Askrike eller Gåshaga? Då vill vi gärna att du kontaktar oss när det är dags för platsbyggd inredning.

Stort utbud av tjänster för dina behov

Vi kan se till att du får ett kök som är specifikt framtaget efter dina önskemål och utan att du behöver anpassa dig till standardmoduler. På så sätt behöver du aldrig pussla eller ta bort vissa delar av köket för att det ska kunna passa dina behov.

Professionella möbelsnickare med fokus på kunden

Vårt mål är att du ska få den bästa servicen. Därför är det viktigt för oss att vi har en nära och bra kontakt med alla våra kunder. Våra hantverkare har inte bara ett öga för detaljer och spetskompetens inom platsbyggde, utan de är också mycket serviceinriktade. Våra kunder står alltid i fokus och det är dina önskemål och idéer som vi förverkligar. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att komma igång med ditt hem så snabbt som möjligt. Med oss får du:

  • Platsbyggda möbler
  • Platsbyggda bokhyllor
  • Platsbyggda garderober
  • Platsbyggda kök
  • ROT-avdrag
  • Gratis offert
  • Ansvarsförsäkring och kundgaranti

Boka med ROT-avdrag och spara pengar

Genom att använda dig av ROT-avdraget kan du minska dina kostnader i samband med att du anlitar hantverkare i din privata bostad. Vi hjälper dig med hela ansökan hos Skatteverket och behöver bara ditt personnummer i samband med bokning. Som mest kan du reducera din faktura med 30 % och får sammanlagt 50.000 kronor om året som du kan använda dig av.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligast förekommande frågorna om platsbyggd inredning.

Det enklaste är att svara “det beror på”. Det är dina önskemål som sätter gränserna. Generellt sett beror priset på faktorer som hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Om du är osäker på någonting kring detta hjälper vi gärna till. Vi använder material från etablerade och välkända leverantörer som har en historia av att leverera hög kvalitet. Till dem hör lyxiga material som kostar en slant, men också mer budgetvänliga alternativ som är praktiska och slitstarka.

Totalentreprenad innebär att byggföretaget ni anställer ansvarar för hela projektet. Bland annat tar firman hand om alla hantverkare på plats så att beställaren slipper oroa sig över det. Vi är en totalentreprenör som samarbetar med flera yrkesgrupper så som snickare, elektriker och målare. Vill ni veta mer så rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

En finsnickare är en hantverkare som fokuserar mer på design och estetik än den ”vanliga” snickaren. Framförallt innebär finsnickeri en inriktning mot inredning och möbler. De är även duktiga på att platsbygga rum så som kök, vardagsrum och sovrum utefter beställarens önskemål. Vi är stolta över att vara kallade ett finsnickeri. Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag!

Många av våra tjänster ger dig rätt att använda dig av ROT-avdraget, men du måste också uppfylla några villkor. För att få rätt till ROT-avdraget krävs att tjänsten du vill att vi ska utföra ska genomföras i en bostad som du själv äger och bor i. Om så är fallet kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 50 000 kronor, eller som mest 30% av totalkostnaden. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att förvissa dig om att du kan använda avdraget. Om så är fallet hjälper vi givetvis till med pappersarbetet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Matteos
Sollentuna
Read More
Vi valde Platsbyggaren när vi skulle renovera vårt kök till lägenheten i Sollentuna. Väldigt professionella snickare med bra kommunikation och fint slutresultat. Vi blev framförallt nöjda med de platsbyggda köksluckorna & köksön som våra vänner alltid är avundsjuka på! Vi rekommenderar för framtida byggprojekt!
Henke
Järfälla
Read More
Platsbyggaren anlitades för att bygga en skräddarsydd walk in closet till sovrummet. Processen var mycket professionellt skött från start till mål och vi är mer än nöjda med resultatet. Kan verkligen rekommendera denna firma! Vi uppskattade även att dom lämnade en kostnadsfri offert.
Valdemar
Lidingö
Read More
Platsbyggaren anlitades för ett större finsnickeri-projekt till vår lägenhet. Vi behövde platsbyggda klädkammare, bokhyllor, köksluckor och mycket mera. Noggranna killar, mycket yrkeskunniga och som gärna kommer med ideér och förslag när vi blev osäkra. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Hos oss får du ett erfaret team som hjälper dig med finsnickeri i Stockholm

tratrappa byggd stockholm

Trätrappa Entre Villa. Nacka

Ombyggnation av trätrappa i entre till villaägare i Nacka, södra Stockholm.

kokso villa

Platsbyggd Köksö. Hägernäs

Platsbyggd köksö till lägenhetsägare i Hägernäs, norra Stockholm.

garderob villa

Klädkammare Sovrum. Bromma

Renoverad “walk in closet” med finsnickrade garderobsluckor i Bromma, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?