Platsbyggaren

Platsbyggare i Järfälla & Jakobsberg, Stockholm

Letar du efter en professionell och skicklig platsbyggare i Järfälla? Då har du kommit helt rätt. Med oss är inget jobb för stort eller för litet!

Platsbyggnation

Vi gör det enkelt för dig att komponera dina drömmars hem!

Inredningssnickeri

Vi hjälper även företagare och fastighetsskötare som vill bygga om eller renovera på kontor eller i fastigheten.

Möbelsnickeri

Med våra platsbyggare och möbelsnickare kan du skapa personliga möbler och inredning som får ditt hem att kännas unikt.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Tislöst

Möbler som aldrig går ur tiden

Lyxigt

Höj den lyxiga känslan hemma

Stämningsfullt

Belysning som skapar stämning

Finsnickeri i Järfälla & Jakobsberg

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Platsbyggare i Järfälla & Jakobsberg

Vår byggfirma arbetar lokalt i Järfälla med omnejd, vilket innebär att vi även åtar oss uppdrag i områden som Järfälla, Stockholm, Jakobsberg, Kungsängen, Stäket, Kallhäll, Barkaby, Veddesta, Skälby, Berghem, Viksjö, Upplands Bro och Upplands Väsby. Du får alltid en skräddarsydd lösning som är framtagen efter just dina behov och din fastighets förutsättningar

Gratis offert och platsbesök

Oavsett om du vill platsbygga ett helt kök eller om det är en enklare bokhylla i barnens sovrum ser vi gärna att du bokar in ett gratis platsbesök. Våra platsbesök gör det enklare för oss att förstå dina behov, samtidigt som vi kan titta på förutsättningarna. Efter besöket åker vi tillbaka till kontoret och sätter ihop en offert. Titta igenom offerten i lugn och ro och återkom sedan till oss när du känner dig redo att boka. Vi erbjuder:

  • Gratis offert
  • Platsbyggd inredning
  • Renovering, ombyggnad
  • Finsnickerier, möbelsnickare
  • Kundgaranti
  • ROT-avdrag
  • Fasta priser

Platsbyggd inredning för ett personligt hem

Det finns inget jobb som våra duktiga hantverkare inte klarar av. Genom åren har vi hjälpt människor som vill bygga platsbyggda garderober, platsbyggda kök, platsbyggda bokhyllor och mycket mer. Det enda som krävs är att du hör av dig till oss och berättar mer om dina tankar och idéer. Våra finsnickare ser därefter till att skräddarsy en lösning efter dina önskemål.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligast förekommande frågorna om platsbyggd inredning.

Det enklaste är att svara “det beror på”. Det är dina önskemål som sätter gränserna. Generellt sett beror priset på faktorer som hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Om du är osäker på någonting kring detta hjälper vi gärna till. Vi använder material från etablerade och välkända leverantörer som har en historia av att leverera hög kvalitet. Till dem hör lyxiga material som kostar en slant, men också mer budgetvänliga alternativ som är praktiska och slitstarka.

Totalentreprenad innebär att byggföretaget ni anställer ansvarar för hela projektet. Bland annat tar firman hand om alla hantverkare på plats så att beställaren slipper oroa sig över det. Vi är en totalentreprenör som samarbetar med flera yrkesgrupper så som snickare, elektriker och målare. Vill ni veta mer så rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

En finsnickare är en hantverkare som fokuserar mer på design och estetik än den ”vanliga” snickaren. Framförallt innebär finsnickeri en inriktning mot inredning och möbler. De är även duktiga på att platsbygga rum så som kök, vardagsrum och sovrum utefter beställarens önskemål. Vi är stolta över att vara kallade ett finsnickeri. Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag!

Många av våra tjänster ger dig rätt att använda dig av ROT-avdraget, men du måste också uppfylla några villkor. För att få rätt till ROT-avdraget krävs att tjänsten du vill att vi ska utföra ska genomföras i en bostad som du själv äger och bor i. Om så är fallet kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 50 000 kronor, eller som mest 30% av totalkostnaden. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att förvissa dig om att du kan använda avdraget. Om så är fallet hjälper vi givetvis till med pappersarbetet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Matteos
Sollentuna
Read More
Vi valde Platsbyggaren när vi skulle renovera vårt kök till lägenheten i Sollentuna. Väldigt professionella snickare med bra kommunikation och fint slutresultat. Vi blev framförallt nöjda med de platsbyggda köksluckorna & köksön som våra vänner alltid är avundsjuka på! Vi rekommenderar för framtida byggprojekt!
Henke
Järfälla
Read More
Platsbyggaren anlitades för att bygga en skräddarsydd walk in closet till sovrummet. Processen var mycket professionellt skött från start till mål och vi är mer än nöjda med resultatet. Kan verkligen rekommendera denna firma! Vi uppskattade även att dom lämnade en kostnadsfri offert.
Valdemar
Lidingö
Read More
Platsbyggaren anlitades för ett större finsnickeri-projekt till vår lägenhet. Vi behövde platsbyggda klädkammare, bokhyllor, köksluckor och mycket mera. Noggranna killar, mycket yrkeskunniga och som gärna kommer med ideér och förslag när vi blev osäkra. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Hos oss får du ett erfaret team som hjälper dig med finsnickeri i Stockholm

tratrappa byggd stockholm

Trätrappa Entre Villa. Nacka

Ombyggnation av trätrappa i entre till villaägare i Nacka, södra Stockholm.

kokso villa

Platsbyggd Köksö. Hägernäs

Platsbyggd köksö till lägenhetsägare i Hägernäs, norra Stockholm.

garderob villa

Klädkammare Sovrum. Bromma

Renoverad “walk in closet” med finsnickrade garderobsluckor i Bromma, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?