Platsbyggaren

Platsbyggare & Finsnickare i Huddinge, Stockholm

 Vi är experter på platsbyggd inredning och kan skapa allt från vackra platsbyggda garderober till praktiska bokhyllor eller annan platsbyggd inredning. Med oss bakom dig är det bara din egen fantasi som sätter gränser för hur ditt hem ska se ut.

Platsbyggnation

Våra duktiga platsbyggare har kunskapen som krävs för att erbjuda både platsbyggda snickerier såväl som finsnickerier.

Inredningssnickeri

Du kan anlita oss för platsbyggda möbler som bokhyllor, garderober och mycket mer.

Möbelsnickeri

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att komma igång med ditt projekt!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Tislöst

Möbler som aldrig går ur tiden

Lyxigt

Höj den lyxiga känslan hemma

Stämningsfullt

Belysning som skapar stämning

Platsbyggen & Finsnickeri i Huddinge

Platsbyggda kök och garderober för ett unikt hem i Stockholm!

Lokala snickare i södra Stockholm

Bor du i Huddinge, Trångsund, Skogås, Slakthusområdet, Globen, Gullmarsplan, Hammarbyhöjden, Blåsut, Skärmarbrink, Älvsjö eller Enskede och vill ha hjälp med ett platsbyggt kök? Då är det vår byggfirma du ska använda dig av.

Professionella snickare med öga för detaljer

Det är mycket viktigt för oss att du får ett resultat som du kan känna dig stolt över. Under ett och samma tak har vi därför sett till att samla de allra duktigaste och bästa snickarna inom platsbyggd inredning. Här finns både möbelsnickare och finsnickare, men också andra hantverkare från andra yrkesgrupper. På så sätt kan vi erbjuda dig totalentreprenad i egen regi med full service för din renovering eller ombyggnation.

Skräddarsydda lösningar för dina behov

Platsbyggd inredning kräver skräddarsydda lösningar. Här fungerar inte de klassiska standardmoduler som finns på marknaden. När du vill ha hjälp med platsbyggt kök, platsbyggda garderober eller platsbyggda bokhyllor ser vi därför att vi först får komma ut på ett personligt platsbesök. På så sätt kan vi inte bara se vilka förutsättningar som finns, utan vi får också en möjlighet att förstå dina behov bättre.

Gratis offert och ROT-avdrag

Vi arbetar alltid med hållbara och högkvalitativa material för att du ska få platsbyggd inredning som verkligen håller länge. Därför kan du vara säker på att du får ett resultat som du kan vara stolt över. När du kontaktar oss för första gången får du alltid ett gratis kostnadsförslag med ett fast pris. Vid bokning har du även möjlighet att använda ROT-avdraget om arbetet sker i din privata bostad. Kontakta oss gärna för att veta mer!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligast förekommande frågorna om platsbyggd inredning.

Det enklaste är att svara “det beror på”. Det är dina önskemål som sätter gränserna. Generellt sett beror priset på faktorer som hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Om du är osäker på någonting kring detta hjälper vi gärna till. Vi använder material från etablerade och välkända leverantörer som har en historia av att leverera hög kvalitet. Till dem hör lyxiga material som kostar en slant, men också mer budgetvänliga alternativ som är praktiska och slitstarka.

Totalentreprenad innebär att byggföretaget ni anställer ansvarar för hela projektet. Bland annat tar firman hand om alla hantverkare på plats så att beställaren slipper oroa sig över det. Vi är en totalentreprenör som samarbetar med flera yrkesgrupper så som snickare, elektriker och målare. Vill ni veta mer så rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

En finsnickare är en hantverkare som fokuserar mer på design och estetik än den ”vanliga” snickaren. Framförallt innebär finsnickeri en inriktning mot inredning och möbler. De är även duktiga på att platsbygga rum så som kök, vardagsrum och sovrum utefter beställarens önskemål. Vi är stolta över att vara kallade ett finsnickeri. Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag!

Många av våra tjänster ger dig rätt att använda dig av ROT-avdraget, men du måste också uppfylla några villkor. För att få rätt till ROT-avdraget krävs att tjänsten du vill att vi ska utföra ska genomföras i en bostad som du själv äger och bor i. Om så är fallet kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 50 000 kronor, eller som mest 30% av totalkostnaden. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att förvissa dig om att du kan använda avdraget. Om så är fallet hjälper vi givetvis till med pappersarbetet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Matteos
Sollentuna
Read More
Vi valde Platsbyggaren när vi skulle renovera vårt kök till lägenheten i Sollentuna. Väldigt professionella snickare med bra kommunikation och fint slutresultat. Vi blev framförallt nöjda med de platsbyggda köksluckorna & köksön som våra vänner alltid är avundsjuka på! Vi rekommenderar för framtida byggprojekt!
Henke
Järfälla
Read More
Platsbyggaren anlitades för att bygga en skräddarsydd walk in closet till sovrummet. Processen var mycket professionellt skött från start till mål och vi är mer än nöjda med resultatet. Kan verkligen rekommendera denna firma! Vi uppskattade även att dom lämnade en kostnadsfri offert.
Valdemar
Lidingö
Read More
Platsbyggaren anlitades för ett större finsnickeri-projekt till vår lägenhet. Vi behövde platsbyggda klädkammare, bokhyllor, köksluckor och mycket mera. Noggranna killar, mycket yrkeskunniga och som gärna kommer med ideér och förslag när vi blev osäkra. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Hos oss får du ett erfaret team som hjälper dig med finsnickeri i Stockholm

tratrappa byggd stockholm

Trätrappa Entre Villa. Nacka

Ombyggnation av trätrappa i entre till villaägare i Nacka, södra Stockholm.

kokso villa

Platsbyggd Köksö. Hägernäs

Platsbyggd köksö till lägenhetsägare i Hägernäs, norra Stockholm.

garderob villa

Klädkammare Sovrum. Bromma

Renoverad “walk in closet” med finsnickrade garderobsluckor i Bromma, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?