Platsbyggaren

Platsbyggare i Hägersten & Mälarhöjden, Stockholm

Söker ni en snickare i Hägersten & Mälarhöjden? Hos oss hittar du både platsbyggare, finsnickare och möbelsnickare som kan skapa dina drömmars hem med hjälp av skräddarsydda lösningar.

Platsbyggnation

Oavsett om du vill ha hjälp med ett platsbyggt kök, bokhyllor eller möbler kan du vara säker på att du blir nöjd med resultatet.

Inredningssnickeri

Vi har lång erfarenhet av branschen och spetskompetens när det kommer till platsbyggd inredning.

Möbelsnickeri

Vill du veta mer om våra snickare är du välkommen att slå oss en signal idag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Tislöst

Möbler som aldrig går ur tiden

Lyxigt

Höj den lyxiga känslan hemma

Stämningsfullt

Belysning som skapar stämning

Platsbyggen & Finsnickeri i Hägersten & Mälarhöjden

Vi är en lokal byggentreprenad med fokus på platsbyggd inredning i Stockholm.

Platsbyggare i Hägersten & Mälarhöjden

Befinner du dig i Aspudden, Hägersten, Mälarhöjden, Örnsberg, Aspudden, Gröndal, Midsommarkransen, Huddinge, Segeltorp, Älvsjö, Enskede, Årsta, Liljeholmen, Telefonplan, Skärholmen, Slagsta eller Vårberg och vill ha hjälp av en duktig platsbyggare? Då har du kommit helt rätt.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Det krävs inte mer än ett samtal eller mejl för att vi ska börja planera på ditt projekt. Inför en renovering eller ombyggnation kan du ha frågor och funderingar eller vilja ha koll på våra priser. Hos oss arbetar duktiga, trevliga och serviceinriktade platsbyggare som besvarar alla dina frågor och hjälper dig att komma fram till den bästa lösningen. Naturligtvis kan du även passa på att beställa en kostnadsfri offert på ditt arbete.

Platsbyggd inredning för ett personligt hem

Det finns flera anledningar till varför du kan vilja anlita en av våra platsbyggare. Det kan t.ex. handla om att du har ett kök där standardmoduler inte fungerar eller att du har egna tankar och idéer om hur köket ska se ut. Tack vare vår långa erfarenhet av branschen kan vi ta oss an både små och stora uppdrag. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra smidiga tjänster eller för att beställa en gratis offert från någon av våra hantverkare.

Professionella och skickliga hantverkare

Vi är mycket stolta över våra duktiga finsnickare och platsbyggare. Med oss får du hantverkare med lång erfarenhet och gedigen utbildning bakom sig, samtidigt som vi garanterar ett resultat som du kan vara stolt över. Vi ser till att kontinuerligt uppdatera vår utbildning för att kunna ge dig den bästa servicen, de snabbaste lösningarna och det mest hållbara resultatet. Vi erbjuder:

  • Platsbyggare, finsnickare och möbelsnickare
  • Platsbyggda garderober
  • Platsbyggda kök
  • Platsbyggda möbler
  • Platsbyggda bokhyllor
  • Totalentreprenad i egen regi
  • Gratis offerter

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligast förekommande frågorna om platsbyggd inredning.

Det enklaste är att svara “det beror på”. Det är dina önskemål som sätter gränserna. Generellt sett beror priset på faktorer som hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Om du är osäker på någonting kring detta hjälper vi gärna till. Vi använder material från etablerade och välkända leverantörer som har en historia av att leverera hög kvalitet. Till dem hör lyxiga material som kostar en slant, men också mer budgetvänliga alternativ som är praktiska och slitstarka.

Totalentreprenad innebär att byggföretaget ni anställer ansvarar för hela projektet. Bland annat tar firman hand om alla hantverkare på plats så att beställaren slipper oroa sig över det. Vi är en totalentreprenör som samarbetar med flera yrkesgrupper så som snickare, elektriker och målare. Vill ni veta mer så rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

En finsnickare är en hantverkare som fokuserar mer på design och estetik än den ”vanliga” snickaren. Framförallt innebär finsnickeri en inriktning mot inredning och möbler. De är även duktiga på att platsbygga rum så som kök, vardagsrum och sovrum utefter beställarens önskemål. Vi är stolta över att vara kallade ett finsnickeri. Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag!

Många av våra tjänster ger dig rätt att använda dig av ROT-avdraget, men du måste också uppfylla några villkor. För att få rätt till ROT-avdraget krävs att tjänsten du vill att vi ska utföra ska genomföras i en bostad som du själv äger och bor i. Om så är fallet kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 50 000 kronor, eller som mest 30% av totalkostnaden. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att förvissa dig om att du kan använda avdraget. Om så är fallet hjälper vi givetvis till med pappersarbetet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Matteos
Sollentuna
Read More
Vi valde Platsbyggaren när vi skulle renovera vårt kök till lägenheten i Sollentuna. Väldigt professionella snickare med bra kommunikation och fint slutresultat. Vi blev framförallt nöjda med de platsbyggda köksluckorna & köksön som våra vänner alltid är avundsjuka på! Vi rekommenderar för framtida byggprojekt!
Henke
Järfälla
Read More
Platsbyggaren anlitades för att bygga en skräddarsydd walk in closet till sovrummet. Processen var mycket professionellt skött från start till mål och vi är mer än nöjda med resultatet. Kan verkligen rekommendera denna firma! Vi uppskattade även att dom lämnade en kostnadsfri offert.
Valdemar
Lidingö
Read More
Platsbyggaren anlitades för ett större finsnickeri-projekt till vår lägenhet. Vi behövde platsbyggda klädkammare, bokhyllor, köksluckor och mycket mera. Noggranna killar, mycket yrkeskunniga och som gärna kommer med ideér och förslag när vi blev osäkra. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Hos oss får du ett erfaret team som hjälper dig med finsnickeri i Stockholm

tratrappa byggd stockholm

Trätrappa Entre Villa. Nacka

Ombyggnation av trätrappa i entre till villaägare i Nacka, södra Stockholm.

kokso villa

Platsbyggd Köksö. Hägernäs

Platsbyggd köksö till lägenhetsägare i Hägernäs, norra Stockholm.

garderob villa

Klädkammare Sovrum. Bromma

Renoverad “walk in closet” med finsnickrade garderobsluckor i Bromma, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?