Platsbyggaren

Platsbyggare & Finsnickare i Enskede & Årsta, Stockholm

Att skapa ett personligt och unikt hem är inte alltid det lättaste, men med hjälp av våra duktiga platsbyggare och möbelsnickare blir det betydligt smidigare.

Platsbyggnation

Med vår byggfirma kan du få hjälp med allt från platsbyggda kök till platsbyggda möbler och bokhyllor.

Inredningssnickeri

Här är det bara din fantasi som sätter gränser för hur ditt hem &inredning ska se ut.

Möbelsnickeri

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att komma igång med ditt projekt!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Tislöst

Möbler som aldrig går ur tiden

Lyxigt

Höj den lyxiga känslan hemma

Stämningsfullt

Belysning som skapar stämning

Söker ni en Finsnickare i Enskede & Årsta?

Våra skickliga platsbyggare arbetar alltid med kunden i fokus och era önskemål i Stockholm. Kontakta oss idag!

Platsbyggare i Södra Stockholm

Våra kompetenta finsnickare, möbelsnickare och platsbyggare tar fram en skräddarsydd lösning så du slipper anpassa dig efter standardmoduler och andra tråkiga inredningspussel.  Du hittar oss lokalt i Enskede Gård, Farsta, Sköndal, Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Älvsjö, Herrängen, Långsjön, Gubbängen, Stortorp, Midsommarkransen, Hägersten, Mälarhöjden, Telefonplan och Fruängen.

Höj värdet på fastigheten med platsbyggt kök

Med ett platsbyggt kök i din fastighet, lägenhet eller villa kan du inte bara få ett hem som är mer praktiskt och anpassat efter hemmets förutsättningar. Du kan också få en fastighet som ökar i värde. Idag lägger många vikt på hem som känns personliga och unika, vilket är precis det du får med platsbyggda lösningar. 

Kontakta oss för en gratis offert

Det är alltid bra att ha koll på kostnaderna innan du sätter igång med en renovering eller ombyggnation i ditt hem. Därför erbjuder vi dig alltid helt gratis offerter på alla våra tjänster. På så sätt kan du i lugn och ro läsa igenom offerten och höra av dig till oss när du är redo att boka. För större och mer omfattande platsbygge ser vi gärna att vi först får komma ut på ett platsbesök och träffa dig personligen. Även våra platsbesök är helt gratis för dig som kund!

Heltäckande ansvarsförsäkring för din trygghet

Med våra duktiga hantverkare blir det enkelt för dig att bygga dina drömmars hem. Vi säkerställer ett gott resultat genom vår långa erfarenhet och gedigna utbildning. Skulle olyckan vara framme har vi dessutom en mycket heltäckande ansvarsförsäkring som täcker upp för skador på både fastighet såväl som person. Vill du veta mer om vår ansvarsförsäkring eller höra om vår kundgaranti är du välkommen att slå oss en signal idag!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligast förekommande frågorna om platsbyggd inredning.

Det enklaste är att svara “det beror på”. Det är dina önskemål som sätter gränserna. Generellt sett beror priset på faktorer som hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Om du är osäker på någonting kring detta hjälper vi gärna till. Vi använder material från etablerade och välkända leverantörer som har en historia av att leverera hög kvalitet. Till dem hör lyxiga material som kostar en slant, men också mer budgetvänliga alternativ som är praktiska och slitstarka.

Totalentreprenad innebär att byggföretaget ni anställer ansvarar för hela projektet. Bland annat tar firman hand om alla hantverkare på plats så att beställaren slipper oroa sig över det. Vi är en totalentreprenör som samarbetar med flera yrkesgrupper så som snickare, elektriker och målare. Vill ni veta mer så rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

En finsnickare är en hantverkare som fokuserar mer på design och estetik än den ”vanliga” snickaren. Framförallt innebär finsnickeri en inriktning mot inredning och möbler. De är även duktiga på att platsbygga rum så som kök, vardagsrum och sovrum utefter beställarens önskemål. Vi är stolta över att vara kallade ett finsnickeri. Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag!

Många av våra tjänster ger dig rätt att använda dig av ROT-avdraget, men du måste också uppfylla några villkor. För att få rätt till ROT-avdraget krävs att tjänsten du vill att vi ska utföra ska genomföras i en bostad som du själv äger och bor i. Om så är fallet kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 50 000 kronor, eller som mest 30% av totalkostnaden. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att förvissa dig om att du kan använda avdraget. Om så är fallet hjälper vi givetvis till med pappersarbetet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Matteos
Sollentuna
Read More
Vi valde Platsbyggaren när vi skulle renovera vårt kök till lägenheten i Sollentuna. Väldigt professionella snickare med bra kommunikation och fint slutresultat. Vi blev framförallt nöjda med de platsbyggda köksluckorna & köksön som våra vänner alltid är avundsjuka på! Vi rekommenderar för framtida byggprojekt!
Henke
Järfälla
Read More
Platsbyggaren anlitades för att bygga en skräddarsydd walk in closet till sovrummet. Processen var mycket professionellt skött från start till mål och vi är mer än nöjda med resultatet. Kan verkligen rekommendera denna firma! Vi uppskattade även att dom lämnade en kostnadsfri offert.
Valdemar
Lidingö
Read More
Platsbyggaren anlitades för ett större finsnickeri-projekt till vår lägenhet. Vi behövde platsbyggda klädkammare, bokhyllor, köksluckor och mycket mera. Noggranna killar, mycket yrkeskunniga och som gärna kommer med ideér och förslag när vi blev osäkra. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Hos oss får du ett erfaret team som hjälper dig med finsnickeri i Stockholm

tratrappa byggd stockholm

Trätrappa Entre Villa. Nacka

Ombyggnation av trätrappa i entre till villaägare i Nacka, södra Stockholm.

kokso villa

Platsbyggd Köksö. Hägernäs

Platsbyggd köksö till lägenhetsägare i Hägernäs, norra Stockholm.

garderob villa

Klädkammare Sovrum. Bromma

Renoverad “walk in closet” med finsnickrade garderobsluckor i Bromma, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?