Platsbyggaren

Lokal Platsbyggare på Ekerö, Stockholm

Söker ni en snickare runt Ekerö? Vi kan t.ex. bygga ett platsbyggt kök i din villa, men vi kan också hjälpa till när du vill renovera i fastigheten eller när du vill bygga om på kontoret eller restaurangen.

Platsbyggnation

Våra duktiga platsbyggare har kunskapen som krävs för att erbjuda både platsbyggda snickerier såväl som finsnickerier.

Inredningssnickeri

Vi hjälper både fastighetsägare, företag och privatpersoner med platsbyggda lösningar för alla behov.

Möbelsnickeri

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att komma igång med ditt projekt!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Tislöst

Möbler som aldrig går ur tiden

Lyxigt

Höj den lyxiga känslan hemma

Stämningsfullt

Belysning som skapar stämning

Platsbyggen & Finsnickeri på Ekerö, Stockholm

Med oss blir du garanterat nöjd med resultatet och får ett hem som du kan känna dig riktigt stolt över. Kontakta oss idag för att veta mer!

Totalentreprenad för din bekvämlighet på Ekerö

Visste du att du kan anlita oss för totalentreprenad i samband med din renovering eller ombyggnation? Vår totalentreprenad med hantverkare inom alla yrkesgrupper kan hjälpa dig med allt från platsbyggd inredning till golvläggning, ommålning, VVS-arbeten och elarbeten. Det enda som krävs är att du hör av dig till oss och berättar mer om ditt projekt och vad du behöver hjälp med. Vi är en lokal byggfirma som finns tillgängliga för dig i Ekerö, Stenhamra, Troxhammar, Munsö, Drottningholm, Färingsö, Tappström, Adelsö, Sundby, Svartsjö, Närlunda, Skå, Nibbla, Kungshatt, Stav, Gällstaö, Helgö och Brunna.

Lång erfarenhet av platsbyggd inredning

Oavsett om du vill ha hjälp med ett platsbyggt kök, garderober eller andra möbler står vi redo att ta oss an uppgiften. På vår byggfirma arbetar några av landets bästa finsnickare, möbelsnickare och platsbyggare, som tillsammans tar fram en skräddarsydd lösning efter ditt hems förutsättningar. Vi erbjuder:

  • Snabb och flexibel service
  • ROT-avdrag
  • Platsbyggd inredning
  • Platsbyggda kök
  • Platsbyggda bokhyllor och garderober
  • Gratis offert
  • Kostnadsfritt platsbesök

Rådgivning och vägledning av duktiga hantverkare

Det är inte alltid lätt att veta vilken lösning som passar bäst i det egna hemmet. Våra platsbyggare kan inte bara förverkliga dina idéer och tankar, utan kan också fungera som rådgivare och vägledare i ditt val. Tillsammans pratar vi om dina behov, tittar på fastighetens förutsättningar och kommer fram till en lösning som du känner dig bekväm med. Du bestämmer själv om du vill lämna över hela projektet till oss eller om du vill vara delaktig i renoveringen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligast förekommande frågorna om platsbyggd inredning.

Det enklaste är att svara “det beror på”. Det är dina önskemål som sätter gränserna. Generellt sett beror priset på faktorer som hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Om du är osäker på någonting kring detta hjälper vi gärna till. Vi använder material från etablerade och välkända leverantörer som har en historia av att leverera hög kvalitet. Till dem hör lyxiga material som kostar en slant, men också mer budgetvänliga alternativ som är praktiska och slitstarka.

Totalentreprenad innebär att byggföretaget ni anställer ansvarar för hela projektet. Bland annat tar firman hand om alla hantverkare på plats så att beställaren slipper oroa sig över det. Vi är en totalentreprenör som samarbetar med flera yrkesgrupper så som snickare, elektriker och målare. Vill ni veta mer så rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

En finsnickare är en hantverkare som fokuserar mer på design och estetik än den ”vanliga” snickaren. Framförallt innebär finsnickeri en inriktning mot inredning och möbler. De är även duktiga på att platsbygga rum så som kök, vardagsrum och sovrum utefter beställarens önskemål. Vi är stolta över att vara kallade ett finsnickeri. Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag!

Många av våra tjänster ger dig rätt att använda dig av ROT-avdraget, men du måste också uppfylla några villkor. För att få rätt till ROT-avdraget krävs att tjänsten du vill att vi ska utföra ska genomföras i en bostad som du själv äger och bor i. Om så är fallet kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 50 000 kronor, eller som mest 30% av totalkostnaden. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att förvissa dig om att du kan använda avdraget. Om så är fallet hjälper vi givetvis till med pappersarbetet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Matteos
Sollentuna
Read More
Vi valde Platsbyggaren när vi skulle renovera vårt kök till lägenheten i Sollentuna. Väldigt professionella snickare med bra kommunikation och fint slutresultat. Vi blev framförallt nöjda med de platsbyggda köksluckorna & köksön som våra vänner alltid är avundsjuka på! Vi rekommenderar för framtida byggprojekt!
Henke
Järfälla
Read More
Platsbyggaren anlitades för att bygga en skräddarsydd walk in closet till sovrummet. Processen var mycket professionellt skött från start till mål och vi är mer än nöjda med resultatet. Kan verkligen rekommendera denna firma! Vi uppskattade även att dom lämnade en kostnadsfri offert.
Valdemar
Lidingö
Read More
Platsbyggaren anlitades för ett större finsnickeri-projekt till vår lägenhet. Vi behövde platsbyggda klädkammare, bokhyllor, köksluckor och mycket mera. Noggranna killar, mycket yrkeskunniga och som gärna kommer med ideér och förslag när vi blev osäkra. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Hos oss får du ett erfaret team som hjälper dig med finsnickeri i Stockholm

tratrappa byggd stockholm

Trätrappa Entre Villa. Nacka

Ombyggnation av trätrappa i entre till villaägare i Nacka, södra Stockholm.

kokso villa

Platsbyggd Köksö. Hägernäs

Platsbyggd köksö till lägenhetsägare i Hägernäs, norra Stockholm.

garderob villa

Klädkammare Sovrum. Bromma

Renoverad “walk in closet” med finsnickrade garderobsluckor i Bromma, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?