Platsbyggaren

Platsbyggare & Finsnickare i Bromma

Letar du efter en duktig, kompetent och serviceinriktad platsbyggare i Bromma? Med vår totalentreprenad kan du få hjälp med allt från platsbyggda möbler och platsbyggda kök, till komplett renovering och ombyggnad av ditt hem eller din fastighet.

Platsbyggnation

Vi arbetar med både privatpersoner, företag och fastighetsägare för att erbjuda den bästa servicen i Stockholm.

Inredningssnickeri

Det innebär att vi inte bara kan platsbygga kök i lägenheter och villor, utan även i butiker, restauranger eller på kontor.

Möbelsnickeri

Allt inom möbelsnickeri. Hör av dig idag och beställ en gratis offert från oss!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Tislöst

Möbler som aldrig går ur tiden

Lyxigt

Höj den lyxiga känslan hemma

Stämningsfullt

Belysning som skapar stämning

Platsbyggen & Finsnickeri i Bromma

Kontakta oss idag så berättar vi mer om våra smidiga lösningar.

Pålitliga och skickliga hantverkare

När du vill ha hjälp att platsbygga möbler, inredning eller kök är det viktigt att du väljer en byggfirma med lång erfarenhet av branschen. Med oss bakom dig kan du snabbt och enkelt bygga dina drömmars hem och få en bostad som du trivs med och som känns praktisk. Vill bygger kompletta kök som är skräddarsydda efter just ditt hems förutsättningar! 

Boka oss idag så hjälper vi dig!

Oavsett om du behöver hjälp med att platsbygga möbler, kök, garderober eller bokhyllor kan du lita på att våra duktiga hantverkare kan ta sig an uppgiften. Under ett och samma tak har vi samlat möbelsnickare, finsnickare och platsbyggare, men du hittar också VVS-montörer, elektriker, golvläggare och målare. Vi tar hand om hela din renovering från början till slut, så att du slipper kontakta flera olika företag för ditt projekt.

Trygghet och säkerhet hela vägen

Vi har inte bara sett till att ha riktigt duktiga och utbildade platsbyggare som kommer ut till dig, utan vi garanterar också att du blir nöjd med resultatet. Med oss får du en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av, kostnadsfria offerter, ROT-avdrag för privatpersoner och en heltäckande ansvarsförsäkring om olyckan skulle vara framme. Du kan således alltid känna dig helt trygg när vi tar oss an ditt uppdrag.

Byggentreprenad nära dig

Oavsett om du vill bygga om på kontoret, i fastigheten eller i ditt privata hem kan vi hjälpa dig! Vi är en lokal byggfirma som finns tillgänglig i Bromma, Spånga, Äppelviken, Nockeby, Alvik, Traneberg, Ulvsunda, Norra Ängby, Södra Ängby, Olovslund, Ålsten, Eneby, Beckomberga, Blackeberg, Smedslätten, Bromma Kyrka, Mariehäll, Abrahamsberg och Bromsten. Här får du konkurrenskraftiga priser och skräddarsydda lösningar som är framtagna efter dina behov.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligast förekommande frågorna om platsbyggd inredning.

Det enklaste är att svara “det beror på”. Det är dina önskemål som sätter gränserna. Generellt sett beror priset på faktorer som hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Om du är osäker på någonting kring detta hjälper vi gärna till. Vi använder material från etablerade och välkända leverantörer som har en historia av att leverera hög kvalitet. Till dem hör lyxiga material som kostar en slant, men också mer budgetvänliga alternativ som är praktiska och slitstarka.

Totalentreprenad innebär att byggföretaget ni anställer ansvarar för hela projektet. Bland annat tar firman hand om alla hantverkare på plats så att beställaren slipper oroa sig över det. Vi är en totalentreprenör som samarbetar med flera yrkesgrupper så som snickare, elektriker och målare. Vill ni veta mer så rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

En finsnickare är en hantverkare som fokuserar mer på design och estetik än den ”vanliga” snickaren. Framförallt innebär finsnickeri en inriktning mot inredning och möbler. De är även duktiga på att platsbygga rum så som kök, vardagsrum och sovrum utefter beställarens önskemål. Vi är stolta över att vara kallade ett finsnickeri. Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag!

Många av våra tjänster ger dig rätt att använda dig av ROT-avdraget, men du måste också uppfylla några villkor. För att få rätt till ROT-avdraget krävs att tjänsten du vill att vi ska utföra ska genomföras i en bostad som du själv äger och bor i. Om så är fallet kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 50 000 kronor, eller som mest 30% av totalkostnaden. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att förvissa dig om att du kan använda avdraget. Om så är fallet hjälper vi givetvis till med pappersarbetet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Matteos
Sollentuna
Read More
Vi valde Platsbyggaren när vi skulle renovera vårt kök till lägenheten i Sollentuna. Väldigt professionella snickare med bra kommunikation och fint slutresultat. Vi blev framförallt nöjda med de platsbyggda köksluckorna & köksön som våra vänner alltid är avundsjuka på! Vi rekommenderar för framtida byggprojekt!
Henke
Järfälla
Read More
Platsbyggaren anlitades för att bygga en skräddarsydd walk in closet till sovrummet. Processen var mycket professionellt skött från start till mål och vi är mer än nöjda med resultatet. Kan verkligen rekommendera denna firma! Vi uppskattade även att dom lämnade en kostnadsfri offert.
Valdemar
Lidingö
Read More
Platsbyggaren anlitades för ett större finsnickeri-projekt till vår lägenhet. Vi behövde platsbyggda klädkammare, bokhyllor, köksluckor och mycket mera. Noggranna killar, mycket yrkeskunniga och som gärna kommer med ideér och förslag när vi blev osäkra. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Hos oss får du ett erfaret team som hjälper dig med finsnickeri i Stockholm

tratrappa byggd stockholm

Trätrappa Entre Villa. Nacka

Ombyggnation av trätrappa i entre till villaägare i Nacka, södra Stockholm.

kokso villa

Platsbyggd Köksö. Hägernäs

Platsbyggd köksö till lägenhetsägare i Hägernäs, norra Stockholm.

garderob villa

Klädkammare Sovrum. Bromma

Renoverad “walk in closet” med finsnickrade garderobsluckor i Bromma, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?