Platsbyggaren

Platsbyggare & Finsnickare i Älvsjö, Stockholm

Är du på jakt efter en bra och pålitlig byggfirma i Älvsjö med omnejd? Då vill vi gärna hjälpa dig!

Platsbyggnation

Vi är en lokal byggentreprenad med fokus på platsbyggd inredning.

Inredningssnickeri

Här arbetar både finsnickare, platsbyggare och möbelsnickare som kan hjälpa er.

Möbelsnickeri

Vi tillsammans säkerställer att du får ett optimalt resultat och ett hem som du kan vara stolt över.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Tislöst

Möbler som aldrig går ur tiden

Lyxigt

Höj den lyxiga känslan hemma

Stämningsfullt

Belysning som skapar stämning

Platsbyggen & Finsnickeri i Älvsjö, Stockholm

Rådgivning och vägledning av duktiga hantverkare. Kontakta oss för ett gratis prisförslag.

Vi bygger hem som är hållbara

När vi tar fram just din skräddarsydda lösning är vi mycket måna om att resultatet ska vara snyggt, men det är minst lika viktigt att det är hållbart och praktiskt. Tillsammans ser vi till att du får ett hem som du kan vara stolt över och där du kan vara nöjd med din inredning en lång tid framöver. Våra noggranna och pålitliga platsbyggare och finsnickare hjälper dig mer än gärna att se vilka förutsättningar som finns och vilka lösningar som blir de bästa. Du hittar oss i Älvsjö, Örby, Hägersten, Mälarhöjden, Örnsberg, Aspudden, Gröndal, Midsommarkransen, Huddinge, Segeltorp, Enskede, Årsta, Liljeholmen, Telefonplan, Skärholmen, Slagsta och Vårberg.

Smidiga lösningar för alla kundgrupper

Vi har lång erfarenhet av branschen och spetskompetens när det kommer till platsbyggd inredning. Genom åren har vi fått möjlighet att arbeta med kunder inom alla kundgrupper och olika fastighetstyper. Då våra duktiga platsbyggare och möbelsnickare skräddarsyr lösningen efter just din fastighet spelar det ingen roll om det är ett fritidshus, ett stort kontor, en kommersiell fastighet eller ett flerbostadshus som det gäller. Vi står alltid redo att ta oss an nya uppdrag och nya utmaningar.

Skickliga platsbyggare med fokus på kunden

När du väljer vår byggfirma kan du vara säker på att du får det bästa resultatet och full service från början till slut. Våra skickliga platsbyggare arbetar alltid med kunden i fokus och det är dina önskemål, tankar och idéer som vi väcker till liv. Vår långa erfarenhet av branschen och stora kompetens gör att du kan luta dig tillbaka och se ditt nya hem ta form. Vi erbjuder:

  • Platsbyggda kök, garderober, möbler och bokhyllor
  • Totalentreprenad i egen regi
  • Hantverkare inom alla yrkesgrupper
  • Kostnadsfria offerter och platsbesök
  • ROT-avdrag
  • Konkurrenskraftiga priser

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligast förekommande frågorna om platsbyggd inredning.

Det enklaste är att svara “det beror på”. Det är dina önskemål som sätter gränserna. Generellt sett beror priset på faktorer som hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Om du är osäker på någonting kring detta hjälper vi gärna till. Vi använder material från etablerade och välkända leverantörer som har en historia av att leverera hög kvalitet. Till dem hör lyxiga material som kostar en slant, men också mer budgetvänliga alternativ som är praktiska och slitstarka.

Totalentreprenad innebär att byggföretaget ni anställer ansvarar för hela projektet. Bland annat tar firman hand om alla hantverkare på plats så att beställaren slipper oroa sig över det. Vi är en totalentreprenör som samarbetar med flera yrkesgrupper så som snickare, elektriker och målare. Vill ni veta mer så rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

En finsnickare är en hantverkare som fokuserar mer på design och estetik än den ”vanliga” snickaren. Framförallt innebär finsnickeri en inriktning mot inredning och möbler. De är även duktiga på att platsbygga rum så som kök, vardagsrum och sovrum utefter beställarens önskemål. Vi är stolta över att vara kallade ett finsnickeri. Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag!

Många av våra tjänster ger dig rätt att använda dig av ROT-avdraget, men du måste också uppfylla några villkor. För att få rätt till ROT-avdraget krävs att tjänsten du vill att vi ska utföra ska genomföras i en bostad som du själv äger och bor i. Om så är fallet kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 50 000 kronor, eller som mest 30% av totalkostnaden. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att förvissa dig om att du kan använda avdraget. Om så är fallet hjälper vi givetvis till med pappersarbetet.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Matteos
Sollentuna
Read More
Vi valde Platsbyggaren när vi skulle renovera vårt kök till lägenheten i Sollentuna. Väldigt professionella snickare med bra kommunikation och fint slutresultat. Vi blev framförallt nöjda med de platsbyggda köksluckorna & köksön som våra vänner alltid är avundsjuka på! Vi rekommenderar för framtida byggprojekt!
Henke
Järfälla
Read More
Platsbyggaren anlitades för att bygga en skräddarsydd walk in closet till sovrummet. Processen var mycket professionellt skött från start till mål och vi är mer än nöjda med resultatet. Kan verkligen rekommendera denna firma! Vi uppskattade även att dom lämnade en kostnadsfri offert.
Valdemar
Lidingö
Read More
Platsbyggaren anlitades för ett större finsnickeri-projekt till vår lägenhet. Vi behövde platsbyggda klädkammare, bokhyllor, köksluckor och mycket mera. Noggranna killar, mycket yrkeskunniga och som gärna kommer med ideér och förslag när vi blev osäkra. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Hos oss får du ett erfaret team som hjälper dig med finsnickeri i Stockholm

tratrappa byggd stockholm

Trätrappa Entre Villa. Nacka

Ombyggnation av trätrappa i entre till villaägare i Nacka, södra Stockholm.

kokso villa

Platsbyggd Köksö. Hägernäs

Platsbyggd köksö till lägenhetsägare i Hägernäs, norra Stockholm.

garderob villa

Klädkammare Sovrum. Bromma

Renoverad “walk in closet” med finsnickrade garderobsluckor i Bromma, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa platsbyggnation!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 807
E-mail: offert@platsbyggaren.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?